Fødevareministeriets hovedformål er :
at sikre, at de fødevarer, der produceres og afsættes til forbrugerne, er sunde og af høj kvalitet, samt at sikre et højt informationsniveau herom
at fremme produktionsforhold, der bevarer jordbrugs- og fiskerierhvervenes ressourcegrundlag samt sikrer miljøet, dyrevelfærd og gode arbejdsbetingelser
at fremme lønsom produktion og afsætning inden for ministeriets erhvervsområder
Ministeriet varetager de hermed forbundne planlægnings- og udviklingsaktiviteter samt regulerende, administrative og kontrolmæssige funktioner. Herunder varetages opgaver, der vedrører internationale forhold af betydning for landbrugs-, fiskeri- og fødevaresektoren.
1216 København, Hovedstaden
ANDRE OPLYSNINGER OM: "dm7vr1n1ep2f"
I Grønne Sider:Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevareministeriet – Økologi
Hjemmeside om økologi fra Fødevareministeriet.
Læs bl.a. friske nyheder hver dag - både fra dagspressen og fra Fødevareministeriet.
1216 København, Hovedstaden
Måltidets Hus
Fra Råvarer til madkultur med måltidet i centrum
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevareministeriet – Økologi
Hjemmeside om økologi fra Fødevareministeriet.
Læs bl.a. friske nyheder hver dag - både fra dagspressen og fra Fødevareministeriet.
1216 København, Hovedstaden
ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevareministeriet – Økologi
Hjemmeside om økologi fra Fødevareministeriet.
Læs bl.a. friske nyheder hver dag - både fra dagspressen og fra Fødevareministeriet.
1216 København, Hovedstaden
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv:
Måltidets Hus
Fra Råvarer til madkultur med måltidet i centrum
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevareministeriet – Økologi
Hjemmeside om økologi fra Fødevareministeriet.
Læs bl.a. friske nyheder hver dag - både fra dagspressen og fra Fødevareministeriet.
1216 København, Hovedstaden