1. Grønne Sider
  2. »
  3. Virksomheder / Leverandører
  4. »
  5. Spisesteder - resturant, café og bar
  6. »
  7. Blå Congo

Send besked

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

Beskrivelse:

BLÅ CONGO er en kartoffel. Navnet rummer på én gang det mest almindelige, hverdagslige – kartoflen – og noget eksotisk. Blå Congo bliver et sted, hvor vi går på opdagelse i det nære. Vi vil servere det bedste, der til enhver tid kan opdrives på Sjælland & øerne.

Vi er et lille lokalt spisested med plads til ca. 25 ad gangen. Vi har god tid og vil gerne give vores gæster det samme. Vores ambition med BLÅ CONGO er at supplere og udvide den mad og spisekultur, der ellers findes I Brønshøj. Hvis du har en idé eller et særligt arrangement, du kunne tænke dig, så kom ind og sig frem. Vi vil helst sige JA.

Vi kender vores leverandører – Lars og Jette, holdet fra Farendløse Mosteri, Axel, Inger, Eva, Per og alle de andre – og ved, at de gør sig umage, hver dag, året rundt. Derfor føler vi os forpligtede til den samme umage, når vi får grøntsager, kød og fisk ind i køkkenet. Vi vil få det til at smage så godt som muligt, simpelthen. Vi respekterer egensmagen, men er ikke bange for at bruge citroner eller trøffelolie, hvis det er det, der skal til. Vi starter lokalt, men er åbne over for smage og tilberedningsmetoder fra hele verden.

Blå Congos udvidede regnskab – økologi, lokal og direkte handel

Blå Congo skal give økonomisk mening, men vi vil også gerne handle økologisk, lokalt og direkte. Derfor har vi i en hel måned – september 2016 – beregnet, hvor stor en del af vores samlede varekøb (i september 645 kg.) , der lever op til disse tre ambitioner.

Vi har opgjort det samlede varekøb i kg. Vi har valgt at beregne efter vægt i stedet for efter kr., da det er mest relevant i forhold til miljømæssig bæredygtighed mm.

De rå tal for vores indkøb ser sådan her ud:

Økologiprocent 84

Lokalprocent  64

Direkteprocent 46

 

Det Ovale Kontor

Det Ovale Kontor er et 40 m2 stort lokale, som kan bruges til arbejde eller møder. Der er plads til 25-30 til møder og 10-12 arbejdspladser, samt mulighed for forplejning. Ring eller skriv for et tilbud.

 

Adresse:
Brønshøjvej 14, ,
2700 København, Hovedstaden
Mobil: 51 92 11 70

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Blaa Congo"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.