Brugen af video i naturen – noget af det bedste der er skabt?

  1. Grønne Annoncer
  2. »
  3. Folkets Øko-ideer & Opfindelser
  4. »
  5. Brugen af video i naturen – noget af det bedste der er skabt?
Info
Beskrivelse:

I det følgende vil jeg redegøre hvorfor brugen af kameraer og bilkameraer er noget af det bedste som er sket for naturen i de seneste mange år. Indlægget er ikke nødvendigvis den ufejlbarlige sandhed, den reflekterer bare min holdning til sagen.

Kameraer breder naturen ud til den brede befolkning

Naturens vidunderlige verden er ikke længere kun for de indviede, den er for alle. Således kan både du og jeg, som måske ikke kan nyde naturen på daglig basis på samme måder som folk på landet kan, få adgang til naturen gennem hjemmevideoer, dokumentarer og alt der imellem. Det er således muligt for alle at komme igennem naturen, på en skovtur og deslige.
Der findes ligeledes dokumentarer, der giver dig og mig mulighed for at komme ud at se naturen, på måder som ellers ville være totalt umulige. Det være sig dokumentarer som eksempelvis "Vores planet", "Den Blå Planet" og desliges. Det er ofte BBC og lignende, som står bag disse dokumentarer, hvor prominente folk som Sir David Attenborough lægger stemme til og fortæller.

Blandt andet kan "Vores Planet 2" anbefales, hvor det gamle koncept har fået en opløftning. Således er videokvaliteten en helt anden end den var før i tiden.

Kameraer kan opdage magiske ting mellem mennesker og dyr.

Der findes utallige videoer, hvor mennesker og dyr interagerer. F.eks findes der helt legendariske videoer med mennesker som bliver angrebet af dyr, helt umotiveret og tilsyneladende "for sjov". Der er ligeledes dyrevidoer med helt magiske øjeblikke hvor mennesker går sammen om at redde dyr i nød. Der er f.eks, nogle med elefanter og med hunde, som kan smelte ethvert dyreelskerhjerte.

Videoer med skønne naturområder som inspiration til rejser i det store landskab.

Internetvideoer er nok det fænomen, som har gjort mest for rejsebranchen - det skulle da lige være udover nethandlen. Således kan man nu se videoer fra alverdens steder, som man kan drømme sig frem til herhjemme i det mørke og fugtige ganske land.

 

Læg en kommentar

Send besked til Jakob Warfvinge

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.