Deleportal

  1. De Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Forbruger- / interesse-organisationer
  6. » Deleportal
Info
Beskrivelse:

Vi er portalen der samler alle sites med deleøkonomi, så du ikke behøver lede andre steder.

Med deleportal.dk kan du får overblik og adgang til deleøkonomien i Danmark. En megatrend i rivende udvikling, hvor der hele tiden kommer nye spillere og andre, som må give op. Har du opdateringer og viden, som kunne give mening på Deleportal, så hold dig endelig ikke tilbage. Kontakt os. Del med os!

Vi besvarer spørgsmål under vores Q&A

Hvad er deleøkonomi?

For bare fire år siden var der ingen, der havde hørt om deleøkonomi. I dag breder det sig med lysets hast. Alle er begyndt at overveje fordelene og ulemperne ved at udleje sit hjem eller sommerhus i ferien. Flere og flere leaser bil i stedet for at købe den. Folk kører med hinanden som blaffere, fordi man ikke længere skal gå ud til vejen og række tommelfingeren i vejret, men i stedet kan downloade en app.

Deleøkonomi er en internetbaseret måde at få overblik og adgang til ledig arbejdskraft, viden og ting. Det begyndte med at vi fik smarthones, sociale medier og apps, så vi i løbet af en ti års tid gik fra ikke at ville dele så meget som et telefonnummer med andre på nettet, til der ikke var noget, som vi ikke ville dele med hinanden på nettet. Vi lærte at dele digital musik og film med hinanden i stedet for at købe cd’er og dvd’er. Nu er vi startet på at dele fysiske ting og om få år ejer vi ikke længere noget, men deler det meste med hinanden. Fordi efterhånden som de deleøkonomiske platforme bliver bedre, gør det vores hverdag smartere, billigere og bedre.

Emneord:
Fakta
Adresse:
2200 København, Hovedstaden
Kontakt: Claus Skytte
Mobil: 25 10 96 12
Hjemmeside:

Læg en kommentar

Send besked til Deleportal

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.