Den bæredygtige have

0.0
  1. Den Grønne Kalender
  2. »
  3. Kurser / workshops
  4. » Den bæredygtige have
Info
Beskrivelse:

Den Bæredygtige Have – sommerkursus
14. juli – 20. juli 2019

I samarbejde med Praktisk Økologi

 

Sommerkursus i Den Bæredygtige Have på Jyderup Højskole er for dig, som allerede har gang i en have og gerne vil vide mere om, hvordan du kan dyrke den bæredygtigt og i samarbejde med naturen. Kurset giver dig input til, hvordan du dyrker flerårige grønsager, bruger skovhaveprincipper og forbedrer jorden. Du vil også få inspiration og input til, hvordan bæredygtigt havebrug kan bidrage til en bæredygtig omstilling i samfundet, og hvordan det at dyrke mad hænger sammen med klimaforandringer både globalt og lokalt. I løbet af ugen vil der være en række oplæg fra erfarne praktikere, små praktiske øvelser og en inspirationstur i området.

Den Bæredygtige have byder på en uge sammen med andre engagerede mennesker i højskolens slot midt i smuk natur med skov og sø. Du får rig mulighed for at diskutere og dele erfaringer med kursets øvrige haveentusiaster. I kan også sejle i kano, tage til stranden eller nyde en tur i saunaen. Hele ugen byder højskolen på lækker mad fra vores køkken, der fokuserer på økologi og lokale fødevarer, og du kan sagtens være vegetar eller veganer.

Vi garanterer, at både hovedet og notesbogen bliver fyldt med ideer, du kan tage direkte hjem i haven og afprøve, og du får en masse kontakter, som du kan dele din passion med.

KURSUSLEDER – NANA GERSTRØM ALSTED
Nana er uddannet sociolog, bestyrelsesmedlem i Mellemfolkelig Samvirke, medlem i nætværket af bæredygtige højskoler og har en særlig interesse for hvordan uddannelse og social forandring hænger sammen.
E-mail: nana@jyderuphojskole.dk
Fakta
Eventdato: 14. juli 2019 - 20. juli 2019
Arrangør(er):

Jyderup Højskole

Adresse:
Jyderup Højskole,
Sølystvej 2,
4450 Holbæk, Sjælland
Telefon: 59 22 44 80
5 Points
 - 0 (0%)
4 Points
 - 0 (0%)
3 Points
 - 0 (0%)
2 Points
 - 0 (0%)
1 Point
 - 0 (0%)
0.0

Send besked til Jyderup Hoejskole

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 1 arkiveret data

Jyderup Højskole
0.0

Højskolen har en grøn linje: GRØN GUERILLA – om økologi, natur, grøn omstilling, bæredygtighed, politik, landbrug, havebrug og permakultur.
Adresse:
Sølystvej 2, ,
4450 Holbæk, Sjælland

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 3 arkiveret data