Landsforeningen Praktisk Økologi

  1. De Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Miljøorganisationer - nationale
  6. » Landsforeningen Praktisk Økologi
Info
Beskrivelse:

Landsforeningen Praktisk Økologi er for alle, der ønsker en bæredygtig verden. Vi arbejder for at fremme økologisk havedyrkning og levevis i hverdagen. Det gør vi ved at give danskerne praktiske redskaber og viden til at leve en økologisk hverdag.

Vi inspirerer hinanden, spreder viden, deler erfaringer, netværker og udfordrer hinanden fagligt. Fordi vi brænder for økologi, bæredygtighed og mere liv i haven. Alle kan være med.

Vi vil have danskerne til at dyrke haverne. Vi vil have, at alle skal opleve glæden over rene, hjemmedyrkede råvarer. Vi tror på, at begejstringen over de hjemmedyrkede måltider og jord under neglene fører til en forståelse for vores jord, natur og miljø. Den forståelse er den direkte vej til en bæredygtig husholdning og livsstil. Og en bæredygtig verden.

Praktisk Økologi omfavner meget mere end haveliv og køkkenhaver. Vi brænder utrolig meget for mere liv i haven, men vi er også aktive, når det gælder andre aspekter af en bæredygtig hverdag. Som medlem har du rige muligheder for at påvirke og sætte projekter i gang. Vi er åbne for alle idéer, der kan bidrage til en bæredygtig verden. Send dine ideer til formand@praktiskoekologi.dk

Bliv medlem

Er du ikke medlem, så meld dig ind med det samme – vi glæder os til at hilse på dig.

Støt økologi og bæredygtighed – Bliv medlem

Vi er en uafhængig og upolitisk forening, som ud over støtte fra Tips- og Lottomidler udelukkende finansieres af medlemskontingentet. Vi håber derfor, at du vil melde dig ind og hjælpe os med at sprede budskabet om økologi og bæredygtighed ud til endnu flere.

Fakta
Adresse:
Teglgaardsvej 101, Svorbæk, 8300 Odder, Midtjylland
Telefon: 70 20 83 83
Fax: 59659015
Hjemmeside:

Efterlad en kommentar

Send besked til l4caw417e9yo

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 1 data

I Den Grønne Kalender:

Fandt 1 data

I Det Grønne Bibliotek:

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 7 resultater