Sammenlignakasser.dk – den grønne virksomhed

0.0
  1. De Grønne Sider
  2. »
  3. Information og Rådgivning
  4. » Sammenlignakasser.dk – den grønne virksomhed
Arbejde
Info
Beskrivelse:

Hos Sammenlignakasser.dk forsøger vi at være en grøn virksomhed. Vi er bestemt ikke perfekte, men vi ser det som et skridt i den rigtige retning, at vi nu har oprettet os her på siden for derved at blive klogere på, hvad det egentlig indebærer at være en grøn virksomhed.

Det kan være svært at vælge den rette fagforening, når der er tusindvis af andre ting, som man skal forholde sig til i en hektisk hverdag. Derfor har vi lavet et skriv om den bedste fagforening, hvor vi nu vil forsøge at inkorporere et par sektioner omkring hvilke fagforeninger der, ligesom os, går op i at være en grøn virksomhed.

Dette håber vi, kan være med til at fremme økologi, og samtidig være med til at understrege overfor vores besøgende hvilken fagforening, de med rette kan tilmelde sig, hvis økologi er højt på dagslisten.

Vi opdaterer med jævne mellemrum vores hjemmeside med nyt indhold, og efter at have fundet inspiration herinde fra, så vil vi bestemt forsøge at skrive endnu mere omkring økologi. Der kan bestemt findes nogle spændende vinkler på dette i kombination af a-kasser samt fagforeninger, som vi glæder os til at dele med Jer alle.

5 Points
 - 0 (0%)
4 Points
 - 0 (0%)
3 Points
 - 0 (0%)
2 Points
 - 0 (0%)
1 Point
 - 0 (0%)
0.0

Send besked til Martin Dyrhøj

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 2 resultater

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.