FremtidsSalon i naturen

  1. Grønne Begivenheder
  2. »
  3. Kultur-, musik- og fest-arrangementer
  4. »
  5. FremtidsSalon i naturen
  6. »
Info
Beskrivelse:

Vi samles i en hytte udenfor Ringsted, midt i skoven. Her i naturen har vi et godt afsæt for at undersøge, hvilken fremtid vi ønsker at skabe. Sammen dykker vi ind i fremtiden: Hvad er det for værdier, vi ønsker at bygge vores samfund på? Hvordan skal vores relation med naturen være? Hvordan skal vi omgås vore naboer? Og hvordan skal vi arbejde, forsørge os og bo, i en bæredygtig fremtid?

Først og fremmest undersøger vi, hvordan det føles at være menneske i denne fremtid - sammen! Ud fra disse undersøgelser skaber vi en række billedlige, sproglige og følelsesmæssige spor og pejlemærker, vi kan tage frem senere, når vi får brug for at genfinde håbet for fremtiden.

http://www.oldin.dk/fremtidsformidlingen/FremtidsSalon_august.pdf

Tag dig tid til at nyde årstidens vandring imod sensommer med et livsbekræftende, håbefuldt og fællesskabende workshopdøgn, hvor vi sammen besinder os på, hvor vi skal hen.

For Grønne ildsjæle, Kreative, Omstillere, Klimaforkæmpere, Historiefortællere - og andre, som savner håb, mål og handlekraft i den seje kamp for en bæredygtig fremtid.

Fakta
Tidspunkt: 14:00-16:00
Adresse:
Langelinie 51, ,
4140
Kontakt: Frederikke Oldin
Mobil: 22444852

Læg en kommentar

Send besked til Frederikke Oldin

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 1 data

FremtidsFormidlingen

Når vi arbejder for den grønne fremtid, kan det være svært at bevare optimismen. Det kan også være svært at overbevise andre om, at [...]
Adresse:
Sjælland

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 1 data