GenerationGrøn

0.0
  1. De Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Miljøorganisationer - nationale
  6. » GenerationGrøn
38238166_210260659642746_8272261489184735232_o
Info
Beskrivelse:

Lørdag d. 9. februar 2019 sker der noget stort. På initiativ fra en række unge SF’ere stiftes en ny organisation ved navn Generation Grøn!

En krise, der kan risikere at blive den største i menneskehedens historie, er over os. Voldsom forurening, stigende temperaturer og en hastig tilbagegang i naturens mangfoldighed truer vores klode. Der er brug for forandring, og der skal handles NU! Derfor er Generation Grøn sat i verden.

Kampen for en grønnere fremtid bliver kæmpet af unge i hele verden. Tusindvis af unge kæmper allerede for at gøre en forskel i kampen mod klimaforandringer. Forandring til det grønnere sker ikke af sig selv. Vi har brug dig, hvis vi skal nå i mål, inden det er for sent. Så tag arbejdshandskerne på og gør en forskel.

Tag ikke fejl! Klimaudfordingerne omhandler CO2, men de omhandler også retfærdighed for de svageste. Hvis du vil gøre en forskel, skal du vide, hvad du kæmper for - eller rettere hvem du kæmper for. Du skal vide, hvad der virker i kampen mod udledning af drivhusgasser, og hvad der er varm luft. Du skal vide, hvad du kan gøre, og du skal vide, hvad samfundet kan gøre.

SFU har ikke alle svarene, men vi har ret mange. På den her side har vi skrevet de fleste af dem. I hvert fald dem, der kan være her. Når du er nået bunden af siden, er du en del af kampen og godt på vej til at gøre verden grønnere. Vi ved, at vi stadig kan nå en grøn omstilling, inden kloden bliver alt for varm at leve på. Men vi har travlt, og vi har brug for din hjælp.

Fakta
Adresse:
Blegdamsvej 24A, ,
2200 København, Hovedstaden
Email: sfu@sfu.dk
Telefon: 35 36 17 77
5 Points
 - 0 (0%)
4 Points
 - 0 (0%)
3 Points
 - 0 (0%)
2 Points
 - 0 (0%)
1 Point
 - 0 (0%)
0.0

Send besked til GenerationGrøn

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.