Klimaformidling.dk ved Jesper Theilgaard

0.0
  1. De Grønne Sider
  2. »
  3. Personer
  4. »
  5. Foredragsholdere
  6. » Klimaformidling.dk ved Jesper Theilgaard
Info
Beskrivelse:

Jesper Theilgaard er uddannet som flyvemeteorolog i 1978, og har siden 2002 været fuldtidsansat på Danmarks Radio. Udover at være en populær tv-meteorolog og anerkendt forfatter er han også en kyndig foredragsholder. I løbet af sin tid som foredragsholder har Jesper sammensat en række foredrag, der spænder bredt, men som alle har den samme røde tråd i form af vejret.

Jesper har skrevet ikke færre end 25 bøger om vejret, vejrfænomener og klimaet, som henvender sig til både børn og voksne. I 2007 modtog han Gyldendals faglitterære pris med den begrundelse, at forfatterskabet omfattede en unik kombination af faglighed med kulturstof, som sjældent er set i den type faglitteratur.

*

Der er mange myter om klimaet, og der er mange forskellige opfattelser af, hvad klimaændring og global opvarmning er. Det gælder både den videnskabelige baggrund, konsekvenserne og de nødvendige tiltag for at imødegå konsekvenserne.

Med min baggrund i at formidle vejret gennem mere end 40 år, ser jeg det nu som en væsentlig opgave at formidle viden om de klimaændringer, der er i gang i øjeblikket. For der skal handles nu, hvis ikke klimaændringerne skal skabe mere kaos i verden, end der allerede er.

Jeg tilbyder derfor foredrag, konferenceindlæg og debat om klimaændringer. Desuden vil jeg skrive en blog her på siden, hvor jeg vil tage et aktuelt emne op.

For god ordens skyld vil jeg nævne, at min grundlæggende indstilling er, at det videnskabelige grundlag, som er beskrevet af IPCC – FN’s klimapanel – må være det tætteste, vi lige nu kommer sandheden. Vi ved ikke alt og modeller har deres fejl og usikkerheder, men opdaterede rapporter og artikler vil naturligvis hele tiden rykke ved vores viden.

Fakta
Adresse:
Strandvejen 229 st. tv, ,
2920 København, Hovedstaden
Kontakt: Jesper Theilgaard
Mobil: 24 41 47 50
Andre hjemmesider:
5 Points
 - 0 (0%)
4 Points
 - 0 (0%)
3 Points
 - 0 (0%)
2 Points
 - 0 (0%)
1 Point
 - 0 (0%)
0.0

Send besked til Klimaformidling

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.