Øko-certificeringer som konkurrenceparameter – En positiv udvikling?

0.0
  1. Den Grønne Opslagstavle
  2. »
  3. Salg
  4. » Øko-certificeringer som konkurrenceparameter – En positiv udvikling?
Info
Beskrivelse:

I dette indlæg vil jeg gennemgå de såkaldte Øko-certificeringer og hvordan de kan benyttes af diverse forretninger som konkurrenceparameter. Det skal på ingen måde opfattes som en opfordring til overforbrug, men blot et skriv, som behandler et uudnyttet potentiale fra diverse webshops.

Jeg handler rigtig meget legetøj på nettet. Det gør jeg fordi det er nemmere end at skulle stå i endeløse køer i nu fallit-gåede top toys forretninger og andre modbydelige foretagener. Jeg handler stort set kun det vi vil kalde "bæredygtigt legetøj

Jeg definerer "bæredygtigt legetøj" ud fra følgende parametre.

  • Produkter af høj kvalitet, som holder længe.
  • Produkter fra danske eller skandinaviske firmaer
  • Produkter som har styr på deres øko-certificeringer.

Jeg er godt klar over, at økologi ikke er synonym med bæredygtighed i traditionel forstand. Men det er dog det mest bæredygtige ift. vores befolkningssundhed, hvorfor dem jeg handler børnelegetøj, børnetøj eller deslige til, absolut ikke skal udsættes for flere skadelige kemikalier end højest nødvendigt. Hvis vi får en sundere befolkning, må det også betyde korte køer på sygehusene.

Min undren går på, at der ikke er flere webshops som beskæftiger sig mere med Økologi som aktivt konkurrenceparameter. Dvs. at de reklamerer med at deres produkter er GOTS, EKO TEX etc. certificerede. Begge standarder er udmærkede som kvalitetssikringer i at der ikke er skadelige stoffer i produkterne.

Hvis jeg leder efter "økologiske" produkter, så finder jeg primært fødevarer eller resuktater fra forretninger som har det som (nærmest) det eneste konkurrenceparameter.

Hermed en opfordring!

Hvis i er mere end almindeligt bredygtige, så reklamer det med det.

Kategorier:
5 Points
 - 0 (0%)
4 Points
 - 0 (0%)
3 Points
 - 0 (0%)
2 Points
 - 0 (0%)
1 Point
 - 0 (0%)
0.0

Send besked til Jakob Erik

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 1 data

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 8 resultater

Filibabba
0.0

Bæredygtighed og miljøbevidsthed er noget, der er særligt højt oppe på prioriteringslisten i nutidens samfund. Der er stille og roligt begyndt at udvikle sig [...]

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.