Refshøjgaard

  1. De Grønne Sider
  2. »
  3. Handel og Butikker
  4. »
  5. Refshøjgaard
  6. »
Refshøjgaard
Info
Beskrivelse:

Vi er et lille økologisk landbrug, der sætter en ære i at have en sund og alsidig produktion. Vi dyrker korn, rabarber og er ved at opbygge en lille frugtplantage.  Derudover har vi grise af den skønne danske race, Sortbroget Dansk Landracesvin samt Hereford kvæg. Vi håber, at vi medvirker til at beskytte vores natur og grundvandsreserver, selvom vi godt er klar over, at økologi alene, ikke kan redde den allermest sårbare og pressede natur i dette land, så sætter vi pris på, at der er liv og mangfoldighed i de vilde dyr og planter omkring os.

Vi har en lille gårdbutik, hvor vi sælger produkter af egen avl, bl.a. kød fra vores dyr, men også en del forskellige økologiske købmandsvarer har vi eller kan skaffe. Desuden fylder genbrugstanken rigtig meget i vores hverdag, og da Birgit er tidligere isenkræmmer, er der gået sport i at finde smukke og brugbare ting rundt omkring på markeder mv. Også genbrugstøj i lækre kvaliteter forefindes i butikken.

Når man siger naturlig sundhed, så siger man også naturlægelig faglighed. Derfor har Birgit startet heilpraktik-klinik på gården, og kan naturligvis også skaffe naturlægemidler, kosttilskud, litteratur og meget andet. Heil-praktik er en tysk naturmedicinsk uddannelse, som går meget i dybden med at finde årsager frem for blot at symptombehandle.

Derudover driver Erik et lille smedefirma, der kan lidt af hvert.

 

Fakta
Adresse:
Skanderborgvej 202, ,
8382 Favrskov, Midtjylland
Kontakt: Birgit Bak og    Erik Jensen
Telefon: -
Mobil: 40851822

Læg en kommentar

Send besked til Birgit Bak

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.