Sæt FN’s verdensmål på den lokale dagsorden

0.0
  1. Den Grønne Kalender
  2. »
  3. Kurser / workshops
  4. » Sæt FN’s verdensmål på den lokale dagsorden
Logo
Info
Beskrivelse:

Kurset tager udgangspunkt i det lokale: I boligområdet, skolen, foreningen, arbejdspladsen eller for den sags skyld, kommunen som helhed.

Og undersøger hvordan verdensmålene kan implementeres, så de beriger lokalsamfundet og tilpasses områdets bio-kulturelle egenart.

På kurset vil deltagerne:

  • Finde på handlinger til hvordan verdensmålene kan gennemføres, så det opleves som meningsfuldt og relevant at gennemføre verdensmålene på lokalt niveau.
  • Prioriterer handlings- og løsningsmuligheder i forhold til det lokale og kortlægger stærke og svage links på tværs af verdensmålene.
  • Afdække politikker, projekter og ressourcer der kan understøtte de stærke links og finder strategier der kan styrke de svage links.

Korte oplæg, forskellige samtaler og deling af ideer, engagerer deltagene i processer hvor de får viden om verdensmålene. Samtidig får de ideer til, hvordan de top-down besluttede verdensmål kan vendes til bottom-up udvikling i deres lokalsamfund og kommune.

Tilmeldingsfrist: 20.10.2018 på Aftenskolen Lysglimts hjemmeside.

Underviser: Ditlev Nissen underviser i og faciliteret bæredygtige udviklingsprocesser med afsæt i konfliktløsningens og økosamfundenes univers. Han har en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed med fokus på høj livskvalitet, lav miljøbelastning og lokal udvikling. Ditlev driver virksomheden Levende Lokalsamfund.

Fakta
Eventdato: 3. november 2018
Arrangør(er):

Aftenskolen Lysglimt

Lysglimts formål er at:

  • Skabe rammer for, at mennesker kan tilegne sig viden og indsigt, så de kan skabe de bedst mulige rammer for at få et godt liv.
  • Være med til at gøre FN’s verdensmål virkelige og konkrete lokalt.
  • Skabe et sted, hvor borgere og lokalsamfund kan lære at omstille deres liv til en bæredygtig fremtid, så det bliver meningsfuldt, lærerigt og fuld af livskvalitet.
Adresse:
Det Grønne Hus,
Vestergade 3,
4600 Køge Køge, Sjælland
Kontakt: Ditlev Nissen
Mobil: 30484921
5 Points
 - 0 (0%)
4 Points
 - 0 (0%)
3 Points
 - 0 (0%)
2 Points
 - 0 (0%)
1 Point
 - 0 (0%)
0.0

Send besked til Ditlev Nissen

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 1 arkiveret data

Levende Lokalsamfund
0.0

Ditlev Nissen, manden bag Levende Lokalsamfund, har været engageret i økosamfundsbevægelsen siden 1993. Han har i 20 år undervist i og faciliteret bæredygtig [...]
Adresse:
Karise Permatopia,
Permatopia 70,
4653 Faxe, Sjælland

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 1 arkiveret data