Thybo og Co – Din grønne omstillingsagent

  1. Grønne Sider
  2. »
  3. Information og Rådgivning
  4. »
  5. Thybo og Co – Din grønne omstillingsagent
Info
Beskrivelse:

Thybo & Co hjælper dig og din organisation med at mindske klimaaftryk og miljøbelastning, og vi hjælper med at kommunikere resultaterne til omverden. 

Værktøjerne kan fx være miljømærkning, indførelse af miljøledelse eller brug af FN's 17 verdensmål som strategiske pejlemærker for driften. 

Er du motiveret for at komme i gang? 

Du ved det allerede. Du hører om det i medierne hele tiden; Den grønne omstilling kan ikke udsættes længere. Planetens grænser for, hvad den kan holde til, bliver overskredet på flere parametre. Vi ser allerede nu, at klimaet bliver mere ekstrem og arter forsvinder.

Forbrugerne, de offentlige indkøbere og stadigt flere virksomheder stiller krav om at tænke miljø og bæredygtighed ind i ydelser og produkter. De forventer endnu ikke, at alle produkter er bæredygtige og miljøcertificeret. Men de forventer, at din virksomhed gør en indsats for at nedbringe jeres miljøbelastning og klimaaftryk. Den indsats kan Thybo & Co hjælpe dig med at strukturere og accelerere. 

Bo Immersen, der står bag Thybo & Co. har mange års erfaring i at understøtte en bæredygtig udvikling og hjælpe virsomheder med at mindske deres miljøbelastning og kommunikere det til omverden. 

Fakta
Adresse:
Dragsbæk Fjordvej 10, ,
7700 Thisted, Nordjylland
Kontakt: Bo Immersen
Telefon: 51948802
Mobil: 51948802
Andre hjemmesider:

Læg en kommentar

Send besked til Bo Immersen

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.