True Stories – Faktabaseret Kommunikation

  1. Grønne Sider
  2. »
  3. Information og Rådgivning
  4. »
  5. True Stories – Faktabaseret Kommunikation
  6. »
Info
Beskrivelse:

Flertallet af danske mellemstore virksomheder arbejder ikke målrettet med at kommunikere, at de leverer bæredygtige produkter. De misser chancen for at placere sig i bevidstheden hos miljøbevidste indkøbere og beslutningstagere. True Stories tilbyder en totimers workshop, hvor vi sammen afdækker jeres muligheder for at bruge virksomhedens bæredygtige aktiviteter til at styrke den samlede kommunikationsindsats.

De tre fraser i overskriften dækker for den samme situation, hvor vi ved en beskeden indsats kan få stor effekt. Og det er også situationen, hvis I som virksomhed laver bæredygtige produkter uden at fortælle jeres kunder om det. Så er det på tide at gøre de bæredygtige aktiviteter til en fast del af jeres kommunikation. Det handler om at få mere opmærksomhed og et bedre image, der kan tiltrække flere kunder.

Måske har I for travlt i det daglige til at kommunikere, hvordan I arbejder med bæredygtighed? Måske er I gået i gang, men har svært ved at holde momentum? Måske virker det som om kunderne er ligeglade, eller måske er det bare lidt svært at finde den ”rigtige” måde at formidle budskabet på? Samtidig bruger I kræfter på at finde ud af, hvad I skal kommunikere om og er hele tiden påudkig efter godt indhold til jeres hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier osv.

Men der er et publikum til det bæredygtige budskab: Både virksomheder og privatpersoner vil gerne vælge et mere grønt produkt, hvis det i øvrigt lever op til forventninger om funktion og kvalitet. Vi ser også, at mange store virksomheder begynder at stille grønne krav til deres underleverandører.

En grøn kommunikationsstrategi gør jer synlige over for den voksende gruppe af miljøbevidste indkøbere ved at differentiere jeres virksomhed og placere jer i

gruppen af den stadig lidt eksklusive gruppe af bæredygtige virksomheder.

True Stories tilbyder at hjælpe jer med at udvikle en troværdig kommunikation baseret på fakta om ressourceforbrug, produktionsprocesser og lignende. Som eksperter i bæredygtig business har vi erfaring med at finde de interessante og fængende historier, vinkle dem og skrive dem. Vi bygger bro mellem jeres specialister og jeres kunder og andre interessenter – med minimal indsats for jer.

Lyder det interessant?

Fakta
Adresse:
Diplomvej 381, ,
2800 Lyngby-Taarbæk, Hovedstaden
Kontakt: Tanja Bisgaard
Telefon: 27282490
Mobil: 27282490

Læg en kommentar

Send besked til Tanja Bisgasard

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.