Detaljer

Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Bæredygtigt byggeri

Info
Beskrivelse:

Kom indenfor i KLUB LOGIK:

Som bygningshåndværkere i LOGIK & CO. har vi altid interesseret os for de større sammenhænge, som vores arbejde indgår i. Vi diskuterer ofte emner, der ligger os på sinde, og henter viden ind udefra. Nu tænker vi, at tiden er moden til at invitere alle jer andre indenfor, til at lytte og snakke med. Vi kalder det KLUB LOGIK. Det er hér vi som fællesskab sætter os for at få en bredere forståelse af de værdier, vi arbejder med til hverdag, nemlig godt håndværk, social ansvarlighed og bæredygtighed

Den første gang vi slår dørene op til KLUB LOGIK er torsdag den 25. oktober 2018. Her inviterer vi nye generationer af håndværkere og andre interesserede med tilbage til rødderne af det bæredygtige byggeri i Danmark sammen med Flemming Abrahamsson, økobygger og arkitekt i Fornyet Energi og Lars Jørgensen, direktør i byggefirmaet Egen Vinding og Datter. De vil give os et oprids af det bæredygtige byggeris historie og spå om, hvor udviklingen er på vej hen. Hvad er bæredygtigt byggeri egentlig? Hvordan opstod det og hvordan har det udviklet sig? Hvad er status i dag? Og hvem bygger egentlig bæredygtigt, når det nu er noget alle taler om?

Oplæggene og diskussionen varer fra 16:00 – 18:00 i vores værksted, som vi har ryddet til lejligheden. Du finder os på Ryesgade 23 på Nørrebro. Vi byder på kaffe, vand og øl og mulighed for at snakke videre bagefter. Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig via Billetto, ikke kun på Facebook, så vi ved hvor meget kaffe vi skal lave.

Med venlig hilsen LOGIK & CO.

Emneord:      
Fakta
Startdato: 25. oktober 2018
Slutdato: 25. oktober 2018
Tidspunkt: 16.00-18.00
Arrangør(er):

LOGIK & CO.

Adresse:
Ryesgade 23, 2200 København, Hovedstaden
Telefon: 35 24 11 03
Hjemmeside:

Send besked til side forfatter

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

I Øko-Kalenderen:

I Det Grønne Bibliotek:

I Den Grønne Opslagstavle:

I Det Grønne Arkiv: