Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Bedsteforældrenes Klimaaktion

Info
Beskrivelse:
Om
Bedsteforældrenes Klimaaktion samler modne mennesker, som er bekymrede for de næste generationers fremtid. Vi synliggør hverdagens gode klimavalg og presser politikerne til ansvarlig handling. Mod menneskeskabte klimaændringer, for klimaretfærdighed!
Impressum
Vi ved, at vi ikke hver for sig kan leve op til Parisaftalen – klimakrisen klarer vi kun i fællesskab. Vi har lokalgrupper i København, Aarhus, Aalborg og Odense. Kontakt os, hvis du vil være med!

Bedsteforældrenes Klimaaktion blev dannet i foråret 2017 som en temagruppe i 350 Klimabevægelsen i Danmark. Initiativet er partipolitisk neutralt.
Vi markerede os første gang i forbindelse med Climate Planet og Folkekirkens reformationsfejring. Siden er der sket en masse, så vi nu har 4 lokalgrupper og mange initiativer i gang. Vi er medarrangører af Klimapåmindelsen i København, i Aarhus skal vi uddanne “Grå klimaambassadører”, i Aalborg er bedsteforældre med til at protestere mod den 3. Limfjordsforbindelse og på Fyn vil de skubbe på den grønne omstilling i øens kommuner.
Og så tænker vi frem mod det kommende folketingsvalg i 2019.
Emneord:         

Efterlad en kommentar

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

Fandt 0 sider

I Øko-Kalenderen:

Fandt 0 sider

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 0 sider

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 0 sider

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 0 sider