Gammelt brød får repremiere.
Hatting Bageri har bagt et nyt økologisk brød til dig, som elsker god kvalitet og sunde råvarer. Brødet stammer fra 1400-tallets Danmark og hed dengang Veggen. Det navn har vi tænkt os at beholde - sammen med brødets oprindelige form.
Spelt er melets grand cru.
Veggen er bagt af speltmel, som er en ganske særlig, luksuriøs hvedesort fra middelalderen. Speltmel giver brødet en saftig, fyldig og nøddeagtig smag, der ligger adskillige kokkehuer over, hvad man ville uddele for smagen af brød bagt med almindeligt hvedemel. Veggen kan spises til alt, men anvendes typisk som kuvertbrød, til morgenmad eller som rammen om en sandwich. Men de bliver med garanti også revet væk, hvis du serverer dem lune med smør eller honning til aftenkaffen.
8700 Hedensted, Midtjylland
ANDRE OPLYSNINGER OM: "xnasf4xt1enp"
I Grønne Sider:ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: