Detaljer

Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Folketræf maj 2018 for Det Fælles Bedste – ’Et Bæredygtigt Danmark’

Info
Beskrivelse:

I maj 2018 afholder Det Fælles Bedste og dets 67 grønne foreninger igen folketræf for at inspirere til et bæredygtigt Danmark, denne gang i Spinderihallerne og på gader og stræder i Vejle.
Arrangementet løber over 4 dage i Kr. Himmelfartsferien fra d. 10.—13. maj. Vær med i den spændende proces med at forberede træffet – skriv til [email protected] og følg med på https://www.facebook.com/detfaellesbedste

Vejle er vært for det næste Folketræf 10.-13. maj 2018 i Kr. Himmelfartsferien. Folketræffet er det tredje i rækken og handler om omstillingen til bæredygtighed. Det foregår midt i Vejle, i Spinderihallerne og området deromkring. Første folketræf var 2014 på Samsø, andet fandt sted i Hvalsø 2016. Og nu er det så Jyllands tur, maj 2018.

Emnet er: Hvad kan vi gøre for at skabe en bæredygtig livsform for så mange som muligt i Danmark. Fra fødevarer, boliger, til livsstil, tøj, energi, transport – det hele. Vi har alle en masse både praktisk og teoretisk viden, og på Folketræffet formidler vi det på mange forskellige måder. Enkelt og lige til at bruge. Folketræffet er for alle de grønne ildsjæle og foreninger. Og for alle de kommuner, virksomheder og skoler, der interesserer sig for bæredygtighed. Det er for voksne, børn og unge. Og for et stort netværk af internationale kontakter.

Folketræffet bliver et herligt mix af workshops, udstillinger, markedsboder, koncerter, foredrag, alsang, god mad, spændende events, netværk og samtidig den årlige generalforsamling for de grønne foreninger i Danmark. Det handler om alt det grønne, men også om alt det, der skaber social bæredygtighed – sammenhængskraft og fællesskaber, hvor ingen skal stå uden for, og hvor vi indretter hverdagslivet menneskevenligt og så alle kan være med. Det handler om at skabe en ny økonomi, der ikke belaster klodens ressourcer ud over bristepunktet, og om at udvikle en fælles bæredygtig mentalitet eller livsopfattelse, som gir livet mere livskvalitet og glæde.

Har du lyst til at blive en af de mange sociale værter som huser deltagere en nat eller to eller har du lyst til at deltage som en af de mange frivillige i Vejle kommune så kontakt os på [email protected] eller [email protected].

Emneord:            
Fakta
Startdato: 10. maj 2018
Slutdato: 13. maj 2018
Arrangør(er):

DET FÆLLES BEDSTE

Adresse:
Spinderihallerne,
Spinderigade 11,
7100 Vejle, Syddanmark
Kontakt: Niels Aagaard
Mobil: 40 18 90 19

Send besked til side forfatter

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

DET FÆLLES BEDSTE

Vejle er vært for det næste Folketræf 10.-13. maj 2018 i Kr. Himmelfartsferien. Folketræffet er det tredje i rækken og handler om omstillingen til bæredygtighed. Det foregår midt i Vejle, i Spinderihallerne og området deromkring.

I Øko-Kalenderen:

I Det Grønne Bibliotek:

I Den Grønne Opslagstavle:

I Det Grønne Arkiv: