Detaljer

Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Kathrine Richardson: Fra planktonekspert til medforfatter af FN’s Global Sustainable Development Report.

Info
Beskrivelse:

Duemosegård  Samtalerne er et forum, hvor ildsjæle og støtter kan mødes for at drøfte fælles anliggender i et perspektiv mod en overgang til det kommende bæredygtige og retfærdige samfund, som mange af os arbejder for.  Møderne skal også være sociale med plads til lejlighedsvis kulturelle indslag.

Én gang om måneden, indbyder jeg til samtaler med fokus på en bestemt person hver gang, dels for at lytte til et spændende og aktuelt foredrag, dels for at netværke på det personlige plan og diskutere emnet i en mindre kreds af højst 50 personer.

Sted: Det foregår på Duemosegård i Birkerød, som er hjem for både mig personligt (www.rossjackson.org) og for Gaia Trust. (www.gaia.org).

På hjemmesiden www.DuemosegaardSamtalerne.dk   kan ses de kommende måneders program samt tidligere foredrag på video.

Fast format: 19:30-20:00: drinks og snacks

20:00-20:45: foredrag

20:45-21:30: dialog

21:30-: kaffe/te

Et mere detaljeret oplæg sendes ca. 3 uger før hvert møde. Mødefaciliteterne tillader deltagelse af op til 50 omstillingsagenter. Deltagelse, som er gratis, forudsætter tilmelding efter "først-til-mølle"-princippet, hvorefter tilmeldingen vil blive bekræftet (Se forneden).

Det næste arrangement:

Duemosegård Samtalerne, torsdag den 2. november, kl. 19.30.

------------------------------------------------

Kathrine Richardson:

Fra planktonekspert til medforfatter af FN’s Global Sustainable Development Report.

I slutningen af 2016 blev Katherine Richardson, sammen med 14 andre "eminent scientists and experts", udpeget af FN's generalsekretær til at udarbejde en Global Sustainable Development Report, der skal udkomme i 2019.

Rapporten har baggrund i FN's vedtagelse af 2030 dagsordenen for bæredygtig udvikling og med de 17 verdensmål (september 2015). Formålet med rapporten er, at styrke videnskab-politik relationen og skal således være et bidrag til politikerne, så de kan træffe de beslutninger, der er nødvendige for at komme i mål med 2030-målsætningen.

Katherine Richardson vil fortælle om nogle af de overvejelser, der ligger bag udarbejdelsen af en rapport, der fra en videnskabelig vinkel skal give et helhedssyn på omstillingen til bæredygtighed. Herunder vil hun komme ind på udfordringerne i at skulle forholde sig til en fremtidig udvikling, så den f.eks. på klimaområdet kommer til at ligge inden for de planetære grænser.

--------------------------------------------

Praktisk oplysning. Mødestedet er Duemosegård, Stavnsholt Gydevej 52, 3460 Birkerød. Der er gode parkerings muligheder på stedet. For deltagere med offentlig transport anbefales det at cykle fra Farum st. (15 min.) eller tag bus nr. 334 i 6 minutter (afgang 19:08 til Bistrupvej stoppested. Fortsæt mod nord over Bistrupvej ca. 100m og tag Stavnsholt Gydevej til venstre. Duemosegård ligger på højre side ca. 200m længere) eller cykel fra Birkerød st. (ca. 15 minutter) eller tag bus nr. 500S i 7 minutter (afgang 19:09 til Nordøststien stoppested og derefter gå på gangstien mod nord indtil Stavnsholt Gydevej og gå videre 200m til højre. Duemosegård ligger på venstre side).

Tilmelding: KUN elektronisk på https://rossjackson.nemtilmeld.dk/18/    (IKKE til mig)

Hvis arrangementet meddeles udsolgt, husk at komme på ventelisten. Der kommer ofte afbud.

Husk at afmelde hvis du alligevel ikke kan komme. Afmeldelses link findes i din bekræftelses meddelelse.

Jeg håber at se jer til et hyggeligt møde og en inspirerende dialog.

Med venlig hilsen

Ross Jackson

[email protected]; mobil: 40587501; fastnet: 45425581

Fakta
Startdato: 2. november 2017
Slutdato: 2. november 2017
Tidspunkt: 19.30-22.00
Arrangør(er):

Gaia Trust

Adresse:
Stavnsholt Gydevej 52, 3460 Rudersdal, Hovedstaden
Kontakt: Ross Jackson
Mobil: 4058 7501

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send besked til side forfatter

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

Duemosegaard

Duemosegaard (“Dove Bog Farm”) is a 19 hectare organic farm near Copenhagen, which is the home of Gaia Trust as well as Ross Jackson, living in a smal community. The site has excellent facilities for seminars and dining for up to 70 people. In 2012, Duemosegaard initiated a popular  [...]

I Øko-Kalenderen:

I Det Grønne Bibliotek:

I Den Grønne Opslagstavle:

I Det Grønne Arkiv: