Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

“Så er det nu” – Gør valget grønt!

Info
Beskrivelse:

Om ‘Så er det nu: Gør valget grønt’

Formålet med initiativet ‘Så er det nu: Gør valget grønt’ er at gøre det kommende folketingsvalg grønt. Sammen med alle de borgere der vil, vil vi sætte klima, natur og miljø øverst på den politiske dagsorden.

Vi mener, at politikerne skal forpligte sig på at arbejde for grønne, langsigtede løsninger på klimaudfordringerne. Derfor har vi startet en kampagne frem mod folketingsvalget, som skal gøre det let at engagere titusinder af mennesker i arbejdet med at præge den politiske diskussion i en mere grøn retning.

Vi mener, at vi her og nu skal iværksætte den nødvendige omstilling af vores samfund, for at undgå at den globale opvarmning overstiger 1,5 grader. Vi skal sikre at vores produktion og forbrug sker i fuld balance med naturgrundlag, klima og dyreliv. Danmark skal gå først i den grønne omstilling og vise, at det er muligt at finde de nye løsninger. Vi skal beskytte vores vand - både vores drikkevand og verdenshavene. Og vi skal bevare et stabilt klima og varieret dyre- og planteliv. Vi skal sørge for, at de næste generationer også kan nyde den summende humlebi, den sky hare og havørnens brede vingefang.

Emneord:                     
Fakta
Startdato: 19. februar 2019
Slutdato: 17. juni 2019
Arrangør(er):

Så er det nu

Adresse:
København, Hovedstaden

Efterlad en kommentar

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

Fandt 1 indhold

Så er det nu

Oprettet: 19. februar 2019

Initiativets grundlag og mål

Vi har lavet borgerinitiativet "Så er det nu" for at få den grønne omstilling øverst på valgkampens dagsorden og for at sikre, at vi får et Folketing, der allerede i næste [...]

I Øko-Kalenderen:

Fandt 0 sider

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 0 sider

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 0 sider

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 0 sider