SPECIALITETER:
Økologisk kød og fjerkræ
Kultorvets Slager blev økologisk i starten af halvfemserne, og det har de to ejere, der går under kunsternavnene Jens Slagter & Skipper, ikke haft grund til at fortryde.
Ud over de kødudskæringer, du normalt forventer at finde hos en slagter, byder Slagteren på Kultorvet på en lang række specialiteter og halvfabrikata som færdigkrydrede Scalopini eller marineret lammegyros. Butikkens store, møre bøffer går for en halvtredser stykket, og de suveræne grillpølser med forskellige krydringer koster 85 kroner kiloet. Smørrebrød fås fra 8 til 22,50 kroner pr. stk.
Selvfølgelig har Jens Slagter og hans kompagnon selv været rundt og se alle de gårde, de får kød fra – for eksempel kommer kyllingerne fra Bogense.
1360 København, Hovedstaden
ANDRE OPLYSNINGER OM: "260lasfurqr8"
I Grønne Sider:ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: