Ø-LAM er danske lam, som er opvokset på en af de små øer i Det Sydfynske Øhav og har spist græs og strandplanter hele sommeren. Det frie liv med masser af græs og strandengsplanter giver noget utroligt lækkert kød, som langt overgår det, vi normalt ser i kølediskene i supermarkederne.
Lammene sejles med deres mødre ud på øerne i foråret, og gennem hele sommeren tilses de på græsarealerne. I efteråret hentes de hjem igen og lammene sendes til slagteri.
Hele vinteren går fårene på Danmarks Naturfredningsforenings gods “Skovsgaard” på Langeland, hvor de fodres med økologisk hø, korn og ærter og i april måned fødes de nye lam i staldene.
Ø-LAM sælges på forudbestilling, slagtet og parteret.
For at reservere et Ø-LAM forudbetales et depositum, restbeløbet afregnes ved levering af lammet.
Kontakt pr. e-mail el. tlf. for at høre nærmere.
5900 Langeland, Syddanmark
ANDRE OPLYSNINGER OM: "ed74o9lmowtg"
I Grønne Sider:ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: