You must be logged in to submit contact form
En restaurant, hvor pizzaer laves af lokalt og nænsomt surdejs-gæret mel og bages ved bragende 500 grader i den træfyrede brændeovn fra Napoli. Et sted, hvor mozzarella laves på lokal, økologisk mælk og formes i hånden – hver morgen. Hvor charcuteri er noget, vi selv laver på det bedste økologiske svinekød, vi har opstøvet i Danmark, ja, måske Europa. Et sted, hvor du kan svinge forbi til en hurtig bid, blive hængende blandt salamier og skinker eller nappe en Negroni i baren. BÆST – Et sted på Nørrebro, hvor økologi er til at betale; vi laver jo det hele fra bunden.
Guldbergsgade 29, ,
2200 København, Hovedstaden
2200 København, Hovedstaden
35350463
ANDRE OPLYSNINGER OM: "Baest"
I Grønne Sider:Beklager, ingen data.
Beklager, ingen data.
Beklager, ingen data.
Beklager, ingen data.
Beklager, ingen data.
ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Den Grønne Kalender:
Beklager, ingen data.
I Det Grønne Bibliotek:
Beklager, ingen data.
I Den Grønne Opslagstavle:
Beklager, ingen data.
I Det Grønne Arkiv:
Beklager, ingen data.