Nyt Europa

0.0
  1. De Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Diverse organisationer
  6. » Nyt Europa
Info
Beskrivelse:

Nyt Europa arbejder for et mere demokratisk EU, og for et EU, der i højere grad er kendetegnet af centrum-venstre politik. Det handler i sidste ende om at sikre en globalisering med et menneskeligt ansigt.

VISION
Vi betragter følgende indsigt som indlysende og rigtigt, hvorfor vi lægger den til grund for vores politiske opgave: Vi lever i én verden. Menneskeheden er én. Visionen om et liv i frihed, tryghed og stadig udvikling deles af alle nuværende og kommende generationer. Opgaven for et moderne centrum-venstre er at omsætte denne visions forudsætninger til praksis.

GLOBALISERING
Vi ser det som en uomgængelig opgave for det moderne centrum-venstre i Europa at levere sammenhængende svar på globaliseringens udfordringer og muligheder. Vi betragter den stadige globalisering som et grundvilkår for verdensbefolkningen i det 21. århundrede.

DEMOKRATI
Vi ser kun ét muligt overordnet svar på globaliseringens udfordringer og muligheder i form af mere demokrati lokalt, nationalt, kontinentalt og globalt. Vi anser det for lige så vigtigt at demokratiet på alle niveauer vinder fodfæste i form af egentlige politiske redskaber og lovgivning.

ALLIANCER
Vi lægger den indsigt til grund, at alle nationaliteter er en minoritet på den Europa- og verdenspolitiske scene, og at enhver progressiv politisk alliance derfor i sagens natur må være grænseoverskridende.

POLITIK
Vi ønsker i krydsfeltet mellem videnskab, politik og formidling at fremlægge konkrete forslag til politisk handling i Europa - altid med verdenssamfundet som horisont. Vi ønsker i denne forbindelse at forpligte os selv og hinanden på de politiske konklusioner, som følger af saglig argumentation og indsigt.

Fakta
Adresse:
J. P. Larsens Vej 18, ,
8220 Aarhus, Midtjylland
Kontakt: Administrativleder Søren W.   Lundby
Telefon: 70226064
Hjemmeside:
5 Points
 - 0 (0%)
4 Points
 - 0 (0%)
3 Points
 - 0 (0%)
2 Points
 - 0 (0%)
1 Point
 - 0 (0%)
0.0

Send besked til fqif4xr5fl72

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.