1. Grønne Sider
  2. »
  3. Virksomheder / Leverandører
  4. »
  5. Kernevinduet
You must be logged in to submit contact form

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

Beskrivelse:

Ravn Vinduer & Døre A/S blev etableret i 1981 med udspring i en 18 år ældre tømrer-, snedker- og byggevirksomhed. Selskabets aktionærkreds består af ledende medarbejdere.

I 1991 introducerede virksomheden KERNEVINDUET – et produktionskoncept for udvendige facadedøre og vinduer med 25 års garanti mod råd og svamp.

KERNEVINDUET er markedsledende med hensyn til kvalitet, holdbarhed og finish. Konceptet forener gode håndværkstraditioner med moderne produktionsmetoder, hvorved opnås produktfordele, som ingen konkurrent hidtil har kunnet modsvare.

KERNEVINDUET, der beskæftiger ca. 70 medarbejdere, er ordreproducerende af kundetilpassede emner til erhvervsbyggeri, etagebyggeri og énfamiliehuse samt til renovering af fredede ejendomme.

KERNEVINDUET købes hos udvalgte forhandlere – primært monterende håndværksvirksomheder og entreprenører. Den korte vej fra producent til slutbruger sikrer det rigtige produkt til den rigtige pris.

KERNEVINDUET har som trendsætter medvirket til en generel højnelse af danske trævinduers kvalitet og holdbarhed. Den nyeste landvinding består i helt at erstatte vacuumimprægneringen med en mere miljøvenlig overfladeimprægnering.

Adresse:
Thyregod, ,
7323 Vejle, Syddanmark
Telefon: 76708888
Fax: 76708889
Hjemmeside:
Emneord:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "psn4jyg9hdty"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.