Raw food begrebet dækker over en betegnelse af mad, som er rå, vegetarisk (uden kød), vegansk (uden mælkeprodukter) samt ikke opvarmet over 40-42 grader.
Raw food handler om at maden er af god kvalitet, Økologisk og i det hele taget sund og nærende for kroppen. Rå mad er grøntsager, frugt, nødder, frø, rå kager m.m. Raw food begrebet dækker samtidig over mad som er levende i den forstand, at det indeholder mange flere enzymer, vitaminer og mineraler end kogt, ‘død’ mad.
Ida Kirk Foged holder foredrag, kurser, workshop, food demo m.m. rund omkring og arbejder som chefkok på Jyllands første rawfood café 'Råbar', som er i Aarhus
9550 Randers, Midtjylland
ANDRE OPLYSNINGER OM: "9fdmoyr93oji"
I Grønne Sider:ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: