1. Grønne Sider
  2. »
  3. Agenda 21
  4. »
  5. Agenda 21-grupper
  6. »
  7. Grøn Agenda
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Grøn Agenda tog form på Center for Sundhed og Samfund (CSS) i efteråret 2006. Baggrunden var i første omgang en undren over, at det var umuligt at få økologisk kaffe på Campus. I løbet af kort tid blev det for de involverede klart, at der var behov for en grøn studenterforening til at arbejde for udbredelsen af en grøn bevidsthed og grønne tiltag.

Udgangspunktet var græsrodsarbejde og ikke mindst skabe et tværfagligt grønt netværk. Grøn Agenda blev derefter officielt stiftet på Nørrebro november 2006. Hurtigt blev det klart for bestyrelsen, at det kommende universitetsvalg var en god lejlighed til at komme ud med budskabet, skabe nye kontakter og ikke mindst opnå valg til tillidsposter, hvorfra der kan føres en grøn studenterpolitik.

Grøn Agenda arbejder ud fra forbilleder på universiteter i Berlin, Barcelona og Madrid, hvor ambitiøse miljø- og bæredygtighedsprojekter er i gang. Vores vision er, at Københavns Universitet udvikler sig i denne retning. Vores vision er et universitet, som er et internationalt forbillede miljømæssigt. Denne tankegang bygger på Agenda 21 fra World Earth Summit i 92. Det er også her, at Grøn Agendas navn er inspireret fra. Tanken går på lokal handling og globalt perspektiv. Derfor vil Grøn Agenda i samarbejde med andre studenternetværk, søge at få de lokale initiativer til at brede sig til andre uddannelsessteder på tværs af landegrænser.

Tanken med Grøn Agenda er en bred forening med aktiviteter indenfor studenterpolitik, debatarrangementer og socialt samvær indenfor det grønne idegrundlag. Foreningen lægger endvidere stor vægt på det demokratiske græsrodsperspektiv.

Adresse:
Øster Farimagsgade 5, ,
1353 København, Hovedstaden
Kontakt: Anders Gerhard   Jørgensen
Hjemmeside:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "8srcfnjof0zl"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.