1. Grønne Sider
  2. »
  3. Information og Rådgivning
  4. »
  5. Miljø- og Energikontorer
  6. »
  7. Sydhavsøernes Miljø- og Energikontor
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Sydhavsøernes Miljø og Energikontor er en forening, der med støtte fra Energistyrelsen, yder gratis og uvildig information og vejledning om f.eks. vedvarende energi, statstilskud, miljøspørgsmål m.v. Kontoret deltager i markeder, udstillinger m.v. og arrangerer foredrag, ture etc.
Kontorets geografiske arbejdsområde er Storstrøms Amt. Kontoret er åbent mandag - torsdag kl. 9.00-15.00, fredag kl. 9.00-13.00.

Du kan også blive medlem og gøre noget for miljøet. I 1999-2000 modtager du det spændende blad "Vedvarende energi og miljø" 6 gange om året til en pris á 100 kr. samt en personlig invitation (med medlemsrabat) til kommende arrangementer.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

*

De samvirkende Energi- og Miljøkontorer er 20 kontorer fordelt rundt i Danmark som vejleder i energi- og miljøspørgsmål. Desuden varetages opgaver i forbindelse med tilskudsansøgninger til energiformål. Bag hvert kontor står en medlemskreds som støtter kontorerne i form af frivilligt arbejde og økonomisk. 18 af kontorerne modtager desuden tilskud fra energistyrelsen.

SEK har et tæt samarbejde med OVE (Organisationen for Vedvarende Energi) som også arbejder for en resource- og miljøbevidst energiforsyning gennem energibesparelser og anvendelse af af vedvarende energikilder. I fællesskab udgives bladet Vedvarende Energi & Miljø, som udkommer 6 gange om året. Bladet kan fås ved at tegne et medlemsskab af et energikontor eller direkte hos OVE.

Adresse:
Hagesvej 26, ,
4900 Lolland, Sjælland
Telefon: 54756585
Fax: 54759141
Hjemmeside:
Emneord:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "arvxdtxovrod"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.