1. Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Diverse organisationer
  6. »
  7. UN City – FN Byen
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

FN Byen i København er med sine cirka 1.400 ansatte – fordelt på 11 forskellige FN-organisationer – verdens sjettestørste FN by blandt donorlande.

Det danske udenrigsministerium og FN har sammen besluttet at samle FN organisationerne i FN Byen på Marmormolen i Københavns Nordhavn. Første del af byggeriet stod færdigt i foråret 2012.

”Ved at samle FN-organisationerne under ét tag kan Danmark yde sit bidrag til at højne og effektivisere samspillet organisationerne imellem. Det er en central dagsorden for Danmark og for FN-systemet” sagde daværende udviklingsminister Ulla Tørnæs, da projektet blev lanceret.

FN Byen er desuden en af de mest miljørigtige bygninger i Skandinavien, og er blevet belønnet med EU-kommissionens Green Building Award for nye bygninger og LEEDS’ platin-certifikat. Du kan læse meget mere om bygningens miljørigtige tiltag her.

FN's Verdensmål
Den 25. september 2015 vedtog verdens regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden, der frem til 2030 skal sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på.

Besøg FN Byen
Vi tager imod besøgende, der ønsker at se FN Byen og høre om vores arbejde, hver fredag kl. 14. Derudover kan grupper med særlig interesse kontakte os angående private rundvisninger eller oplæg fra de forskellige organisationer.

 

Adresse:
Marmorvej 51, ,
2100 København, Hovedstaden
Kontakt: UN City’s reception
Telefon: 4533 5000
Hjemmeside:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "UN City"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.