1. Grønne Sider
  2. »
  3. Internet og medier
  4. »
  5. Portal/Emne/Blog-hjemmesider
  6. »
  7. Crowdfarm.dk
You must be logged in to submit contact form

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

Beskrivelse:

Crowdfarm.dk er Nordens første specialiserede crowdfunding platform for bæredygtige fødevarer. Vi vil gøre det nemt for forbrugere I Norden at involvere sig, støtte og investere i en ny generation af bæredygtige fødevareproducenter og landbrug.

Personer med en god ide til et bæredygtigt fødevare-projekt kan præsentere ideen på Crowdfarm.dk (afhængig af at projektet og kampagnematerialet godkendes af crowdfarm.dk).

Projektejere kan markedsføre deres projekt via platformen ved at beskrive den med tekst, billeder, lister og / eller videoer.

Hvert projekt har et målbeløb og en specifik tidsperiode for kampagnens løbetid, som bestemmes af projektejeren. I retur for bidrag til projektet tilbuder projektejeren incitamenter. Hvis besøgende personer synes om projektet og/eller de tilbudte incitamenter bidrager de til projekt ved at godkende en overførsel fra deres betalingskort. Såfremt projektets målbeløb opnåes eller overgåes trækkes beløbet fra betalingskortet ved kampagnens udløbsdato. Hvis målbeløbet ikke er nået 100% ved kampagneperiodens sluttidspunkt skifter ingen penge hænder og ingen beløb overføres til projektejeren.

Gebyr og beløb

  • Hvis et projekt er succesfuldt financieret fratrækker Crowdfarm.dk et 7% + moms succesgebyr fra de totale beløb indsamlet.
  • Gebyrer til kreditkort transaktioner gælder også og er dækket af projektejeren. Betalingsgebyret fra betalingskort transaktioner opkræves fra modtageren af betalingen (projektejer).
  • Såfremt projektet ikke er succesfuldt finansieret ved kampagnens sluttidspunkt opkræves ingen af de lovede bidrag fra støttere.

Projektejers ansvar

Projektejer er alene ansvarlig for at afslutte og levere de lovede incitamenter. Crowdfarm.dk kan ikke garantere at projekter vil blive realiseret og leveret som lovet. Læs venligst nærmere på siden ’brugerbetingelser’ eller kontakt os hvis du har spørgsmål.

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Crowdfarm"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.