1. Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Diverse organisationer
  6. »
  7. Fællesgartneriet Brabrand
You must be logged in to submit contact form

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

Beskrivelse:

Om Fællesgartneriet

Fællesgartneriet henvender sig til folk med interesse i økologi, bæredygtighed, selvforsyning og sidst men ikke mindst lysten til at få jord under neglene og dyrke sine egne friske, u-sprøjtede afgrøder.
Her i det naturskønne område ved Årslev Engsø, Brabrand, får byboere plads til at dyrke alt lige fra morgenfruer til citroner.

Fællesskab og mangfoldighed
Fællesgartneriets medlemmer har en bred vifte af forudsætninger for at være medlem af foreningen. De indgår i fællesskabet ved at dele erfaring og viden om dyrkning af jordlodderne. Medlemmerne har frihed til at passe deres individuelle lodder, men gartneriet er åbent for fælles dyrkning.

Gode faciliteter
Fællesgartneriet har vi alt i redskaber og maskiner til rådighed så du intet behøver at have med herud. Vi har fri adgang til vand både ude på marken og i drivhusene, hvor vi netop har etableret automatisk drypvanding på alle jordlodderne. Vi har det seneste år fået etableret en terrasse, udekøkken og toiletfaciliteter således at man kan opholde sig herude hele dagen. Gartneriet har et samarbejde med en biavler og der er mulighed for at hjælpe til med pasningen af bierne.

Adresse:
Skibbyvej 15, ,
8220 Aarhus, Midtjylland
Kontakt: Marie Kirstine Pilegaard
Mobil: 28 55 90 62

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Faellesgartneriet Brabrand"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.