1. Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Diverse organisationer
  6. »
  7. Bofællesskab.dk
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Bofællesskab.dk samler og forener alle bofællesskaber og kollektiver i Danmark.

I følge Wikipedia er ”Et bofællesskab er et bevidst frembragt minisamfund, der består af fuldt udstyrede private hjem, suppleret med fælles faciliteter. Et bofællesskab er typisk planlagt, ejet og drevet af beboerne. Den oftest forekommende motivation, for at engagere sig i et bofællesskab, er et ønske om at skabe mere og bedre interaktion i forhold til naboer. Boligerne ligger ofte tæt og deler et fælleshus, nogle fællesarealer samt andre faciliteter. I fælleshusene er det almindeligt at beboerne skiftes til at lave mad til hinanden.

Denne definition gælder for bofællesskaber, men med en smule omskrivning, kan definitionen også gælde for kollektiver, der definerer sig selv om et kollektiv.

Websitet bofællesskab.dk har blandt andet til formål at oprette og vedligeholde en så komplet liste over bofællesskaber og kollektiver i Danmark, som det kan lade sig gøre. Listen kan blandt andet give nye potentielle beboere en mulighed for at stifte bekendtskab med bofællesskaberne og eventuelt kontakte relevante med henblik på besøg og senere køb eller leje af en bolig.

Bofællesskab.dk kan også give inspiration til oprettelse af nye bofællesskaber og kollektiver. På sigt er det meningen, at bofællesskab.dk kan yde kvalificeret bistand og rådgivning i forbindelse med etablering af et bofællesskab, samt ligeledes give gode råd i forbindelse med forandringer og nye tiltag i fællesskabet.

Bofællesskab.dk drives i dag af en enkelt person, Rudy Madsen, som vil han forsøge at samle en række personer, der på forskellig vis kan indgå i driften af sitet. Det kan være som konsulent, tekniker, web-redaktør eller helt andre roller, som derved kan gøre bofællesskab.dk mere solid og forankret. Hvis du har lyst til at indgå og du kan afse nogle ressourcer til det, så send os en mail. Vi vil så hurtigt som muligt svare tilbage til dig.

Adresse:
Sædekildegårdvej 1, ,
5250 Odense, Syddanmark
Kontakt: Rudy Madsen
Mobil: 28 91 99 01
Hjemmeside:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Bofaellesskab.dk"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.