1. Grønne Sider
  2. »
  3. Information og Rådgivning
  4. »
  5. Udstillinger om økologi og miljø
  6. »
  7. Det Grønne Pakhus
You must be logged in to submit contact form

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

Beskrivelse:

I Det Grønne Pakhus er udstillet et bredt udsnit af grønne byggeløsninger til brug ved renovering af forskellige hustyper lige fra landhuse, byhuse, parcelhuse og murermestervillaer til nybyggeri.

Showroom’et udvider det traditionelle grønne fokus på energiforbrug i byggeriet til at synliggøre værdien af at vælge miljøvenlige og sunde materialer.

Det mangfoldige materialelandskab skal give inspiration til dialog om emner alt lige fra byggeriets miljøpåvirkning, indeklima, energi og CO2 forbrug, økologisk fodaftryk, livscyklus analyser, konstruktionsmetoder og økonomi til sanselighed, taktilitet, æstetik og arkitekttoniske kvaliteter. Energitjenesten Bornholm medvirker til at at sikre udstillingens faglige indhold uafhængig af kommercielle interesser og bidrager med rådgivning ved en serie af åbent hus arrangementer.

At bygge bæredygtigt er der fremtid i. For dig og din familie. For din økonomi og din sundhed. For klimaet og for naturen.

Ligesom gourmet-kokken vælger råvarer med omhu, inviterer vi dig til at gå på opdagelse og finde de perfekte byggeklodser til dit hus.

 

Adresse:
Stavsdalvej 30, ,
3760 Bornholm, Hovedstaden
Mobil: 30 279 111

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Det Groenne Pakhus"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.