1. Grønne Sider
  2. »
  3. Information og Rådgivning
  4. »
  5. Mad & Miljø
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Velkommen til Mad & Miljø. Vi arbejder med rådgivning om bæredygtig hverdag.

Måske vil din boligforening blive bedre til at affaldssortere. Vil I prøve at etablere spisefællesskaber. Eller måske skal dit firma have et fyraftensarrangement om veje til en bæredygtig hverdag. Eller forældregruppen trænger til input til den gode madpakke, hvor mindre madspild er tænkt ind. Eller noget helt andet.

Mad & Miljø blev stiftet 1. oktober 2015. Jeg stiftede Mad & Miljø for at sætte fokus på bæredygtighed i vores samfund. Jeg er uddannet cand.scient.pol og har igennem mange år arbejdet med miljø og økologi, i sær mhp. på formidling og projektudvikling. Jeg har opbygget min erfaring og viden gennem ansættelser i bl.a. Økologisk Landsforening, et Agenda 21 center og Socialistisk Folkeoplysningsforbund.

Jeg brænder for at give mennesker  viden om og simple redskaber til en mere bæredygtig hverdag. Jeg har som mål at en mere bæredygtig hverdag opleves som et positivt indslag, og ikke som en byrde og endnu en opgave i dagligdagen.

Mit fokus er bæredygtig hverdag, hvor jeg via workshops, events, projektforløb, foredrag, artikler mv. rådgiver og vejleder til en mere bæredygtig hverdag. På en overskuelig måde, så alle kan være med.  Min mission er at vi alle kan bidrage med noget. Nogen mere end andre, men når vi alle gør lidt, betyder det meget, fordi vi gør det i fællesskab.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med viden, faciltiering, kursusvirksomhed eller et arrangement med fokus på  miljø og bæredygtighed, så kontakt mig for en uforpligtende snak, jeg arbejder både med private og virksomheder – første møde er altid gratis.

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Mad Miljoe"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.