1. Grønne Sider
  2. »
  3. I praksis
  4. »
  5. Grønne projekter
  6. »
  7. Fælleshaven Rubra
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Fælleshaven Rubra er to ting. Det er en fantastisk plet land, liggende mellem høje træer, lige hvor kløvermosevej og elsemindevej møder hinanden. Haven er dyrket efter økologiske og helhedsorienterede principper, og de dyrkede afgrøder går til fælleshaven medlemmer.

Fælleshaven Rubra er nemlig også et dyrkningsfællesskab, der driver og udvikler området sammen. Her er ikke seperate jordlodder til hver enkelt, men istedet fællessledelse og delte opgaver. Fælleshaven går med 2017 ind i sin anden sæson, efter den blev opstartet i 2016 som et samarbejde mellem Odense Kommune og frivillige ildsjæle.

2016 bød på første høst, mange erfaringer, gode workshops og læring ved havekonsulent Erik Frydenlund, samt opførslen af Havens første bygning. Et rødt fælleshus med levende grønt tag, som skal danne kontor og ramme for haven fremadrettet.

I 2017 er der mange nye projekter i sigte. Vi vil arbejde på at anskaffe os et væksthus til spiring og sydlige planter. Vi er allerede nu ved at anrette frugtlunde i haven - i tæt samarbejde med kommunen. Vi overvejer biavl, og vil samtidig gerne arbejde med at øge biodiversiteten af liv, samtidig med at vi får stadigt mere frugtbart udbytte af høsten fra haven. Vi glæder os også over, at kyndige Erik Frydenlund endnu en gang er med som konsulent.

Samtidig vil vi sætte fokus på havens fællesskab. Vi skal spise, hygge og feste midt i arbejdet, og vi kan ikke vente med at komme i gang.

Medlemskab af haven koster 200kr., samt et årligt gebyr på 400kr. Vi har øget antallet af pladser i 2017, så det er bare med at tage kontakt, hvis man ønsker at give det en prøve!

Skriv til jacobguldin@live.dk for medlemskab eller anden kontakt

Vi ses i marken.

Vil du være med eller er du nysgerrig? Så kontakt:
Trine, kasserer, på tsbudde(a)gmail.com.

Adresse:
Elsesmindevej 3, ,
5200 Odense, Syddanmark
Kontakt: Jacob Guldin
Mobil: 28 69 39 76

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Faelleshaven Rubra"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.