1. Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Diverse organisationer
  6. »
  7. MCH Messecenter Herning
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Foodexpo afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning og arrangeres af MCH i samarbejde med en komité bestående af 15 repræsentanter fra 14 toneangivende brancheforeninger inden for foodservice og catering, hotel og restaurant samt detailhandel.

*

MCH Messecenter Herning er et bygningskompleks, der ligger i den sydlige del af Herning. Det består af 15 haller med 110.000 indendørs m² til messer, sport, koncerter, udstillinger og meget mere. Udendørs råder MCH Messecenter Herning over 400.000 m², der omfatter bl.a. MCH Outdoor Arena og MCH Concert Arena, der har haft Bruce Springsteen, Coldplay og Grøn Koncert på programmet i 2009.

Messecentret blev indviet i 1954. Dengang var navnet Herning Hallen, og bestod af en enkelt messe-hal. I 1964 stod yderligere 5 haller klar, og blev taget i brug til Handels- og Industrimessen, bedre kendt som HI messen, der i dag er den største af sin slags i Skandinavien. Op igennem 70'erne, 80'erne og 90'erne udviklede messecentret sig yderligere til det kompleks man ser i dag. MCH Messecenter Herning indgår i dag i koncernen MCH Messecenter Herning Kongrescenter, der også består af MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena, der er hjemmebane for Superliga-holdet FC Midtjylland.

Hvert år afholdes der 15 til 20 udstillinger og messer samt 40 til 60 store arrangementer. I 2009 gæstede Bruce Springsteen MCH, og gav koncert foran 50.000 mennesker – Det er den hidtil største koncert, afholdt i MCH. Kort tid efter gæstede også Coldplay MCH, hvor 37.500 gæster var med til at skyde Coldplays europa-turné i gang. Af andre større begivenheder kan nævnes Holiday On Ice, der er en tilbagevendende begivenhed i MCH, Danmarks Radios årlige sports-galla, VM i brydning (2009) og Yamaha Supercross Herning. Andre store arrangementer er bl.a. Super Six boksekampen mellem Mikkel Kessler og Carl Froch (April 2010), EM i håndbold for kvinder i 2010 og UEFA U/21 EM-slutrunden i fodbold (juni 2011).

Hvert år har MCH Messecenter Herning over en halv mio. gæster. Samlet har oplevelseskoncernen knap en mio. gæster.

I perioderne 1974-1983 og 1995-1998 dannede centrets Hal B – også kendt som Den Runde Hal – rammen om seksdagesløbene.

Adresse:
MCH Messecenter Herning, ,
7400 Herning, Midtjylland
Kontakt: Key Account Manager Søren Buur
Email: sb@mch.dk
Telefon: 99 26 99 97
Hjemmeside:
Andre hjemmesider:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "MCH Messecenter Herning"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.