1. Grønne Sider
  2. »
  3. Information og Rådgivning
  4. »
  5. Dyrhøj Marketing – mit arbejde med at skabe en grønnere fremtid
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Grønt Overblik er efter min mening et af tidens bedste tiltag. I en tid hvor miljøet for alvor er under pres, er det mere end relevant at fremhæve nogle af de mange grønne arrangementer, udgivelser m.v. Dette vil jeg gerne støtte op om. Med dette skriv vil jeg gøre dig lidt klogere på, hvordan jeg forsøger at skabe en grønnere fremtid til glæde for os alle. Som iværksætter mener jeg, at jeg har en særlig vigtig rolle i forhold til at sikre en miljøvenlig fremtid. Virksomheder - især produktionsvirksomheder - er nemlig i den grad med til at belaste miljøet. Dette ønsker jeg at tage afstand fra.

Papirfri virksomhed

Min virksomhed - Dyrhøj Marketing - er 100 % papirfri. Det har den efterhånden været i mange år, og det vil der med garanti ikke blive lavet om på. Der er jo ingen grund til at bruge mere papir end højst nødvendigt. For en håndfuld år siden fandt jeg en række digitale alternativer til fysiske dokumenter. Dette har selvfølgelig hjulpet mig med at skabe en papirfri virksomhed. Jeg vil gerne opfordre alle andre iværksættere til at gøre det samme. Det er slet ikke så svært.

Online service - alt fra flyforsinkelser til hundeforsikringer

Hvad laver jeg mon i dagligdagen? Siden jeg kan evne slet ikke at bruge papir.. Jeg beskæftiger mig med online prissammenligning og affiliate marketing. Lige nu ejer jeg bl.a. en side om flyforsinkelser, hvor jeg fortæller danske rejsende om deres rettigheder. Jeg har også en hjemmeside omhandlende den nye PlayStation 5, der skal erstatte den ellers populære PlayStation 4. Jeg tror og håber, at PS5 bliver en lige så stor succes som PS4.

Hvad gør du for at skåne miljøet?

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Martin Dyrhøj"

I Grønne Sider:
Fandt 2 resultater
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 2 resultater

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.