1. Grønne Sider
  2. »
  3. Handel og Butikker
  4. »
  5. Sodavand, øl, vin og spiritus
  6. »
  7. OINOFILIA – specialty import of greek boutique wine
578289_429892263771970_1157504031_n
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

OINOFILIA er en special vinimportør med moderne grønne græske vine som speciale. Vi importerer udelukkende vin fra de mindre til mellemstore vingårde i Grækenland, som alle har en grøn (økologisk eller biodynamisk) filosofi, passion, specialisation og et unikt terroir til fælles.

Som forsikring på kvalitet er det en forudsætning for OINOFILIA, forud for import – og et samarbejde – personligt at besøge vingården, lære producenten godt at kende, smage vinen, lære om dets grønne vinproduktionsmetoder og mærke dets terroir. Hos OINOFILIA dedikeres meget tid og energi til at studere og finde de mest spændende vine fra Grækenland. Vores ekslusive portofolio af græske vine, er heller ikke før blevet importeret til, eller præsenteret i, Danmark og Sverige.

Vores vigtigste opgave er at ændre den negative opfattelse af græske vine i Danmark og Sverige og få dem frem i lyset på samme niveau som de mere kendte vinproducerende nabolande fra Middelhavet. I al for lang tid har der været stilstand mht. vores viden om den græske vin i Skandinavien. Og, det er ikke Grækerne som ikke følger trop. Den græske vin er allerede flot repræsenteret på mange restauranter og vinbarer f.eks. i NYC, Tokyo, Paris og London. Meget er sket siden 80ernes dårlige Retsina og 90ernes rød- og hvidvine man til billig pris kunne købe i supermarkederne.

Vi håber I med OINOFILIA vil åbne vinduet lidt på klem, smage spændende nye vine fra vores håndplukkede portefølje fra de dedikerede grønne græske vinproducenter.

I kan møde vores vine rundt om i både Danmark og Sverige på nogle af de fineste restauranter, hyggeligste spisesteder og autentiske vinbarer. Se vores oversigt på synergi-partnere, hvor du kan finde vores vine.

Fra 1. Januar 2019 er vores samarbejde med Pondus Lindqvist fra Wine Waves, med base i Stockholm, intensificeret. Det betyder, at et større udvalg af vores portefølje til en hver tid er til at købe B2B i Sverige.

Er du sommelier, arbejder i restaurationsbranchen, driver en vinbar eller vinbutik og har lyst til vide mere om vores portfolio, ring eller skriv til os for en engrosliste og mere information om hver af vinene.

Στην υγειά σας

Maria W. B. Tsalapati

Adresse:
Blågårds Plads 6A, ,
2200 København, Hovedstaden
Kontakt: Maria Warming Brink Tsalapati
Mobil: 27 16 00 69

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Oinofilia"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.