1. Grønne Sider
  2. »
  3. Uddannelse
  4. »
  5. Oplysningsforbund, skoler mv.
  6. »
  7. Kassebølle Friskole
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Kassebølle Friskole er en gammel og traditionsrig friskole, beliggende på midten af Langeland, fantastisk placeret i landlige omgivelser tæt på skov, strand og vand, og alligevel  kun få minutters kørsel fra Rudkøbing. Her har vi rod, herfra vores verden går.

Kassebølle Friskole har ca. 100 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse i indeværende skoleår samt egen skolefritidsordning. Skolen har siden 2003 haft overbygning, og som følge af dette tilbyder vi folkeskolens afgangsprøve.

På skolen er der rig mulighed for fysiske udfoldelser, da den er beliggende på en stor grund med boldbane, bålplads, naturlegeplads, sandkasser, gynger, klatretårn, shelter og meget mere. Her er ligeledes masser af skov, krat og herlige gamle krogede træer, hvor børnene klatrer og laver huler.

Kassebølle Friskole er en kreativ, fagligt velfunderet og projektorienteret friskole baseret på det Grundtvig-Koldske skole- og livssyn, og det betyder bl.a., at skolen ikke bekender sig til en bestemt ideologi eller et bestemt pædagogisk princip.

Skolen lægger overordnet vægt på, at undervisningen foregår i et hjemligt, nærværende og trygt miljø, hvor der tages hensyn til det enkelte barns personlighed og udviklingstrin, samt hvad barnet er modtageligt for. Derfor er et af vores principper også at der helst ikke skal være flere end 18 elever i hver klasse.

Vi håber du / I finder det I søger her på hjemmesiden, og ellers er i mere end velkomne til at kontakte os eller besøge os – god fornøjelse !

” Vi lærer for livet – ikke for skolen.” N.F.S. Grundtvig

Adresse:
Kassebøllevej 7, ,
5900 Langeland, Syddanmark
Kontakt: Bitten Guldbjerg
Telefon: 62 51 15 57

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Kassebølle Friskole"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.