1. Grønne Sider
  2. »
  3. Handel og Butikker
  4. »
  5. Gårdbutikker / Stalddørssalg
  6. »
  7. FunkisFood
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

FunkisFood – garant for en sund livsstil
FunkisFood er en dansk grossist der importerer og sælger gourmet helsekost produkter til private og til danske delikatesse forretninger og helsekost butikker. Funkisfood brandet er kendetegnet af økologiske varer med høj kvalitet og god smag.

Produkterne hentes rundt omkring i verden hvor pålidelige og seriøse producenter laver funktional food, madvarer til allergikere og diabetikere eller gode råvarer til mennesker med en sund livsstil.

FunkisFood – er merværdi
FunkisFood sælger kun produkter der kan dokumentere deres kvalitet og værdi. Alle produkter har en historie og troværdige varefakta. Derudover rådgiver FunkisFood sine kunder om hvordan produkterne bruges og udvikler madopskrifter der viser lækre og alternative måder at bruge helsekost produkter.

Madvarer fra FunkisFood er ikke bare sunde men udfylder en funktion, ser godt ud og smager fantastisk. Butikker der forhandler FunkisFood produkter får massiv hjælp af vore eksperter til at møde kundernes behov og udvikle deres produktsortiment.

FunkisFood – engagerede leverandører
FunkisFood’s leverandører er specialiserede producenter der kæler for deres produkter og ikke går på kompromis med kvalitet. Vore leverandører tager ansvar for deres varers kvalitet og virkning og garanterer for kvalitet og næringsindhold. FunkisFood indgår professionelle partnerskaber med sine leverandører og står inde for deres produkter. Sammen udvikler FunkisFood og deres leverandører nye produkter på baggrund af erfaring med sundhed, ernæring og god smag.

FunkisFood – Hvem står bag?
FunkisFood er startet af 2 kokke, en ernæringsekspert og en fransk indkøber. Derudover har folkene bag FunkisFood gennem erfaring tilegnet sig kompetancer som salgs-, IT-, levnedsmiddelkonsulenter og indkøbere. Sammen dækker de hele kæden fra indkøb og lager over distribution og administration til salg og markedsføring på højt niveau.

Kvaliteten af varerne er for FunkisFood det allervigtigtste, vi går aldrig på kompromis med smagen - for det skal være sjovt at leve sundt.

ANDRE OPLYSNINGER OM: "t91ya19veon2"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.