1. Grønne Sider
  2. »
  3. Agenda 21
  4. »
  5. Agenda 21 i kommuner
  6. »
  7. Økologiske Igangsættere
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Foreningen Økologiske Igangsættere ("ØI") fungerer som både fødselshjælper for nye projekter og som rekrutteringssted for nye "miljøaktivister", der senere er fortsat i uddannelse, i arbejde, i nogle af de "gamle" miljøorganisationer, eller selv har startet nye projekter i ØI eller andre steder.

ØI er i sig selv et netværk af projekter, uddannelser og arrangementer. Det overordnede formål er, at være med til at folkeliggøre økologien - dvs. give den en menneskelig dimension.

Vi stræber efter et opgør med økologien som forsagelse, farveløshed, kolde lejligheder og alle de andre fordomme. Økologi er også kultur, den måde vi er sammen på, og sociale netværk.

ØI arbejder på at omforme økologiske ideer til konkrete handleorienterede projekter, og på den måde være med til at gøre København til et bedre sted at arbejde, bo og leve. ØI har ikke kun de velbjærgede og hyperbevidste som målgruppe, men almindelige mennesker, da den økologiske omstilling kræver den enkeltes engagement og ansvar.

Projekter under Økologiske Igangsættere er bl.a. Den ØkologiskeCafé, Green Sleep-in, ByHave-Netværket, EcoMap Copenhagen og Daghøjskolen Økologiske Igangsættere.

Adresse:
Hans Tavsens Gade 40, ,
2200 Frederiksberg, Hovedstaden
Telefon: 35355640
Hjemmeside:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "t2h6jupnp7sq"

I Grønne Sider:
Fandt 1 data
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Fandt 1 data
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 1 data

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 1 data

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.