1. Grønne Begivenheder
  2. »
  3. Markeder / udstillinger / messer
  4. »
  5. Klimafolkemødet 2020
You must be logged in to submit contact form

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

Beskrivelse:
Vil du med til hele Danmarks Klimafolkemøde 3.-5. september?
Over tre dage inviterer vi til knap 50 debatter, hvor politikere, aktivister, kulturpersonligheder, virksomheder og borgere vil diskutere klimaløsninger med udgangspunkt i årets tema ’klimahandling nu’.
Connie Hedegaard, Sebastian Mernild, Signe Wenneberg, Frank ‘Bonderøven’ Erichesen, Dan Jørgensen (S), Tommy Ahlers (V) og Daniel Rye er blot nogle af de navne, som kommer til årets Klimafolkemøde i Middelfart.
Kommer du også?
Se hele programmet her: https://klimafolkemoedet.dk/program
Klimafolkemødet i Middelfart er en årlig begivenhed, som sætter klimaet øverst på dagsordenen i tre dage i starten af september.

Formålet med Klimafolkemødet er helt enkelt at inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Derfor er årets tema: Klimahandling nu.

Den kommende udgave i 2020 vil være den fjerde og hidtil største udgave, hvor Klimafolkemødet for første gang bliver en national begivenhed. Klimafolkemødet finder sted på KulturØpladsen i Middelfart (Havnegade), hvor to scener danner rammen for folkemødet, som forbinder borgere, politikere, virksomheder, foreninger og NGO’er.

Region Syddanmark og Middelfart Kommune indgik i 2019 en strategisk samarbejdsaftale om at løfte Klimafolkemødet i Middelfart til en endnu stærkere national begivenhed, der skal skabe løsninger på klimaudfordringen og inspirere både borgere, beslutningstagere, virksomheder og organisationer til handling. Derudover er en lang række af arrangører medvirkende til, at Klimafolkemødet 2020 bliver en realitet.

Klimafolkemødet har tre ben: Et folkeligt, et politisk og et fagligt.

Ambitionen med Klimafolkemødet er at cementere sig som den nationale begivenhed, der for alvor sætter klimaudfordringen på dagsordenen og skaber fælles løsninger. Klimafolkemødet er en non-kommerciel begivenhed, ligesom det er helt gratis at deltage alle dage.

Eventdato: 3. september 2020 - 5. september 2020
Arrangør(er):

Klimafolkemødet

Adresse:
Middelfart Kommune, ,
5500 Middelfart, Syddanmark
Kontakt: Christa Boisen, chef for Klimafolkemødet
Mobil: 2437 9944

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Klimafolkemødet"

I Grønne Sider:
Fandt 1 data

Klimafolkemødet

    Vær med til at sætte klimaet på dagsordenen til hele Danmarks Klimafolkemøde i Middelfart 3.-5. september 2020: Tre dage fyldt med debatter, arrangementer og [...]
Adresse:
Middelfart Kommune, ,
5500 Middelfart, Syddanmark
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Fandt 1 data