1. Grønne Sider
  2. »
  3. I praksis
  4. »
  5. Økosamfund i Danmark
  6. »
  7. Tornsbjerggård
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Tornsbjerggård er et mindre bofællesskab for mennesker med udviklingshæmning. Vi ligger i den smukke østjyske natur mellem Odder og Hovedgård. Nøgleord for os er: Den enkelte beboers trivsel, et berigende arbejds- og kulturliv, bæredygtighed, økologisk/biodynamisk mad.
Se mere her.

Ethvert menneske har brug for at kunne danne sin egen identitet. Se vores bud på, hvordan det kan realiseres gennem et alsidigt og meningsfuldt arbejdsliv, tilpasset den enkeltes muligheder, og et mangfoldigt udbud af kulturelle aktiviteter.
Læs mere om vores værksteder her.

Der sker hele tiden nye spændende ting på Tornsbjerggård. Vi vil løbende prøve at holde dig opdateret. Følg med her.

Tornsbjerggård er en tidligere skovfogedgård med 40 tdr. landbrugsjord, som drives økologisk. Gården blev købt i 1988 for private midler og startede som et aflastningstilbud. Den ejes og drives i dag af fonde.

Tornsbjerggård er en selvejende institution, som danner rammen om et bo- og arbejdsfællesskab og som er godkendt til at modtage 19 udviklingshæmmede voksne, i alderen fra 18 til 50 år. Vore beboere er i dag i alderen 18 – 43 år og, bor i mindre enheder, arbejder på gårdens værksteder og har et aktivt fritids- og kulturliv. Livet på Tornsbjerggård tager udgangspunkt i Rudolf Steiners menneskesyn.

Vi samarbejder med Socialtilsyn Midt om den daglige drift og visitation, men har også samarbejde med Odder og Horsens kommuner samt andre kommuner i landet. Vi er en del af forbundet af Helsepædagogiske og Socialterapeutiske initiativer, efter Rudolf Steiners livsanskuelse i ind- og udland

Adresse:
Tornsbjerggård, ,
8350 Odder, Midtjylland
Telefon: 86 55 04 05

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Tornsbjerggård"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.