1. Grønne Sider
  2. »
  3. Internet og medier
  4. »
  5. Miljø og medier
  6. »
  7. Økologisk Nu
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Økologisk er den digitale nyhedsformidling af Økologisk Landsforenings selvstændige journalistiske redaktion, der også står for udgivelsen af den trykte avis Økologisk Landbrug.

Medierne beskæftiger sig med økologisk landbrug, forarbejdning og salg af økologiske produkter, økologi i store køkkener og økologipolitik både i ind- og udland. Avisen udkommer til medlemmer af Økologisk Landsforening samt abonnenter.

Digitalmediet Økologisk Nu og avisen Økologisk Landbrug produceres og drives af den selvstændige journalistiske redaktion i Økologisk Landsforening.

Nyhederne omhandler økologien i alle dens facetter; såvel på det politiske som faglige plan, og redaktionens journalister stiller også de kritiske spørgsmål om økologien og dens udfordringer. Derudover dækker vi andre aspekter i samfundet, der på den ene eller anden måde påvirker landbruget og det økologiske system i relation til FN's 17 verdensmål.

Medarbejdere i Økologisk Landsforenings kommunikationsafdeling bidrager desuden løbende med artikler, eksempelvis om arrangementer og politiske resultater, og her vil en tydelig markering fortælle læserne, at den pågældende artikel er produceret af foreningens kommunikationsafdeling.

Avisen udkommer 11 gange årligt, mens det netbaserede Økologisk Nu opdateres løbende. Dertil udsendes nyhedsbreve, så ofte som modtageren ønsker det.

Vision: At være Danmarks førende nyhedsmedie om den økologiske branche.

Mission: At dække den økologiske udvikling og formidle dette til både økologiske landmænd, virksomheder, forbrugere og politikere.

Adresse:
Økologisk Landsforening, ,
8230 Aarhus, Midtjylland
Kontakt: Ansvarshavende redaktør, Irene Brandt
Email: ib@okologi.dk
Telefon: 87 32 27 00
Hjemmeside:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Økologisk Nu"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.