1. Grønne Begivenheder
  2. »
  3. Bæredygtig Udvikling
  4. »
  5. TOMORROW TALKS – Samtaler om håb, fremtid og bæredygtighed
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:
TOMORROW TALKS præsenterer Thomas friedman, Rune Lykkeberg, Clara Halvorsen, Marie-Louise Gørvild og Rasmus Willig til den første af fire landsdækkende events. TOMORROW TALKS er en ny serie af samtaler der kuraterer nogle af tidens stærkeste stemmer indenfor bæredygtighed, samfund, aktivisme og forskning. Hvert event sætter et særligt fokus på konkrete handlinger - hvad kræver det af os som borgere, virksomheder og organisationer at skabe et bæredygtigt samfund?
TOMORROW TALKS finder sted i løbet af sensommeren og efteråret i Kerteminde, Billund, København og Århus. Vores første talk er på det økologiske Lundsgaard Gods i Kerteminde tirsdag den 15. september. Der er et begrænset antal billetter og det er gratis at deltage.
Covid-19: Vi tager sikkerhed og vores deltageres helbred meget alvorligt. Derfor følger vi myndighedernes retningslinjer om sprit, afstand og god hygiejne til det fysiske event.
*Livestream
Du kan streame hele programmet for Lundsgaard live på denne begivenhed. Link kommer snart!
--------------------------------------------------------------
*Program
**Let’s Call… Thomas Friedman
‘Transformational Leadership and The Power of The New Generation’
En samtale mellem Thomas Friedman og Alexandra Mousavizadeh
Thomas Friedman har vundet Pulitzer Prisen tre gange og er kendt for sin ugen- tlige klumme i New York Times. Friedmans journalistik har taget læsere jorden rundt med storm og påvirket beslutningstageres tilgang til vigtige emner som udenrigspolitik, globalisering og klimapolitik. På fjerde årti skriver han intenst om globale magtrelationer, forandringsprocesser, udviklingsmuligheder, politiske og sociale sammenbrud.
Alexandra Mousavizadeh er partner hos Tortoise Media, der er grundlagt af James Harding og lanceret i 2019. Tortoise Media er baseret på slow-news. Mousav- izadeh er direktør for Tortoise Intelligence, som specialiserer sig i globale indus- triindekser og dataanalyse.
*Videnskaben taler
**Fra konkurrencestat til bæredygtig stat - Rasmus Willig
Forskerne har givet os 10 år til at stoppe vores massive CO2 udledning. Hvordan skaber vi forandring, når vi skal gå fra at være en ideologisk konkurrencestat til en stat der bygger på bæredygtige principper i løbet af et årti? Lyt til Rasmus Willig, formand for andelsgårde.dk og Ph.d., og lektor ved instituttet for Samfundsvidenskab og Erhvervsøkonomi på Roskilde Universitet, udfolde fænomenet den bæredygtige stat.
* Generationer imellem
** En samtale om klimakamp, håb og retten til fremtiden- Clara Halvorsen & Rune Lykkeberg
I en tid med et af de største ungdomsoprør verden har set, sætter TOMORROW to generationer sammen for at udfordre og inspirere hinanden med nye ideer og perspektiver. På Lundsgaard møder det fremadstormende talent Clara Halvorsen, engagementschef hos Verdens Bedste Nyheder og Danmarks Ungdomsdelegat i FN i 2017, den etablerede chefredaktør Rune Lykkeberg fra dagbladet Information. Rune Lykkeberg har for nylig udgivet bogen ‘Vesten mod Vesten’, hvori han netop søger at berige sine børn med perspektiver om den verden, de skal overtage.
Og meget mere.

**

TOMORROW er Danmarks nye platform for konkrete bæredygtige handlinger og mangfoldigt fællesskab.
Vi er drevet af at skabe positive forandringer på tværs af civilsamfund, videnskab og erhvervsliv. Gennem inspiration til nye vaner og måder at være i verden på, ønsker vi at motivere den enkelte til aktivt at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Uanset om du er privat, aktivist, administrerende direktør, far eller forsker, opfordrer vi alle, der har lyst, til at blive en del af fællesskabet.
Vi fokuserer på at ‘oversætte’ de overordnede visioner i FN’s Verdensmål til konkrete handlinger. Særligt er TOMORROW funderet på Verdensmål 17 om nødvendigheden af partnerskaber og bygger på et ønske om at løfte vor tids største udfordringer i fællesskab – på tværs af sektorer, funktioner, overbevisninger og de traditionelle skel, vi ikke længere har råd eller tid til at vogte.
Følg med her på Facebook, vores hjemmeside og/eller Instagram hvis du vil være en del af fællesskabet.
Eventdato: 15. september 2020 - 7. oktober 2020
Tidspunkt: 16.00-18.00
Arrangør(er):

Tomorrow

Adresse:
Onlinebegivenhed - sendt fra Lundsgaard Gods, ,
5300 Kerteminde, Syddanmark

ANDRE OPLYSNINGER OM: "tomorrow.today"

I Grønne Sider:
Fandt 1 data

Tomorrow

TOMORROW er Danmarks nye platform for konkrete bæredygtige handlinger og mangfoldigt fællesskab.

TOMORROW er drevet af at skabe positive forandringer på tværs af [...]
Adresse:
TOMORROW, ,
2100 København, Hovedstaden
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 1 data

Tomorrow

TOMORROW er Danmarks nye platform for konkrete bæredygtige handlinger og mangfoldigt fællesskab.

TOMORROW er drevet af at skabe positive forandringer på tværs af [...]
Adresse:
TOMORROW, ,
2100 København, Hovedstaden

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.