1. Grønne Sider
  2. »
  3. Virksomheder / Leverandører
  4. »
  5. Produktion
  6. »
  7. dodesign Copenhagen: Comeback af linnedet
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Vidste du, at linned er en af de stærkeste naturlige fibre i verdenen? Linned er et ældgammelt stof, som er fremstillet af hørplanter og er kendt for sin styrke og holdbarhed. Hørbeklædning arves fra generation til generation. På grund af sin styrke slides hør ikke hurtigt og bliver kun blødere og smukkere med hver vask. 

 

“Dette er en type kvalitet og holdbarhed vi taler om. Men vi gør mere end tale. Du kan allerede købe moderne linned – hjemmetekstiler i vores webshop.” – siger Dominyka Narbute, ejer og opfinder af dodesign

 

dodesigns mission er at bringe hør tilbage i et nyt spotlight. Vi præsenterer det samme linned, som vi alle kender fra vores mødre og bedstemødre, men bare med en moderne twist. Det er minimalistisk og subtilt. En kombination af dansk design med modige og til tider funky farver som giver vores hør et meget unikt look, så du kan starte din helt egen historie! 

dodesign er en familiejet butik forretning, og alle tekstiler bliver produceret etisk I EU. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter af højeste kvalitet såsom høreduge, servietter, viskestykker, sengetøj, brødposer, badehåndklæder osv. samt specialfremstillede produkter i en række farver. Alle vores linnedvarer er stenvasket og blødgjort, derfor er de klar til brug.

 

HVORFOR SKAL MAN VÆLGE HØR? Hør er en miljøvenlig fiber. Det er fantastisk til en hustand, der ønsker at blive mere bæredygtig og miljøbevidst. For det første, dyrkning af hør kræver meget mindre rig jord, vand og pesticider end f.eks. bomuld gør. For det andet er det biologisk nedbrydelig og holder gennem generationer og det hjælper at reducere forbruget generelt. Udover bæredygtigheden har linned gode vandabsorberende egenskaber, er åndbar og tørrer hurtigt. Det er allergivenligt og antimikrobielt, hvilket gør at det er passende til børn, mennesker med følsom hud og allergi – og er perfekt til køkkenet og badeværelset. Det har også termoregulerende egenskaber så det føles godt på din hud, og det forbedrer kvaliteten af din søvn året rundt. 

 

For at undgå overproduktion og spild, bliver mange af vores produkter produceret i begrænset antal eller bliver specialfremstillet. dodesign tilbyder også ordre med specifikke ønsker I forhold til størrelser uanset hvor stor dit spisebord er, laver vi en dug til dig.  

 

Køb dit linned på 

 

https://dodesignstore.dk/

 

Facebook

Instagram  

Adresse:
Hovedstaden
Kategorier:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Brooks"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.