Kostvejledning har som mål:
- at sammensætte individuelt tilpasset kost til sygdomsramte
- at inspirere og bevidstgøre menneskers holdning til madvarer og madvaner
- at klargøre fordele ved omlægning til økologisk og biodynamisk kost og livsstil
- at bevidstgøre om tilsætningsstoffers og pesticiders skadevirkninger på det indre såvel det ydre miljø
- at indgå som støttende faktor til andre behandlingsformer
Flere kostvejledere arbejder også som foredragsholdere og undervisere. Med udgangspunkt i kontinuerlig udforskning af sammenhænge mellem kost, livsstil og sygdomme udgiver kostvejledere bøger bl.a. med det formål at påvirke menneskers holdning i retning af sundere madvarer og madvaner. Dette for at synliggøre fordele ved omlægning til økologisk og biodynamisk kost og livsstil, samt øge bevidstheden af tilsætningsstoffers og pesticiders skadevirkninger på indre som ydre miljø.
7323 Vejle, Syddanmark
ANDRE OPLYSNINGER OM: "9yuc7jt8rt4w"
I Grønne Sider:ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: