1. Grønne Sider
  2. »
  3. Virksomheder / Leverandører
  4. »
  5. Miljøfluen®
Miljøfluen®
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Miljøfluen® er et dansk firma, der siden 1993 har produceret biologisk fluebekæmpelse til landbruget i form af gyllefluer og snyltehvepse. Virksomheden tilbyder individuelle løsninger til bekæmpelse af almindeligt forekommende fluer i stalde samt stikfluer på miljøvenlig basis. Miljøfluens produkter henvender sig til svine- og kvægfarme i Danmark og Europa.

Gyllefluer og snyltehvepse sendes til landmanden med posten
Gyllefluer (også kaldet rovfluer, biofluer eller miljøfluer) samt snyltehvepse findes frit i den danske natur. Begge bekæmper helt naturligt mængden af generende fluer i staldene. Gyllefluens larver spiser andre fluelarver, som de støder på i stalden og snyltehvepsen lægger sine æg i flue-pupper, hvor deres afkom så udklækkes fra i stedet.

Miljøfluen® er i stand til at opformere gyllefluerne og snyltehvepsene i så store mængder, at landmænd kan få gavn af dyrenes egenskaber. Ved at tilføre nyttedyrene til staldene med jævnlige mellemrum i små mængder, kan fluebestanden holdes effektivt nede hele året, uden brug af kemikalier (biocider). Nyttedyrene sendes med posten direkte til de stalde, hvori fluerne skal bekæmpes.

Gyllefluerne finder selv sit bytte
Gyllefluerne ankommer til stalden på larve- og puppestadiet i perforerede poser, som let åbnes og placeres i en medfølgende miljøbeholder. Når de er klar, flyver de nyudklækkede gyllefluer ud af posen og søger selv ned i staldens mørke områder, f.eks. gyllekanalerne, hvor de går i gang med at bekæmpe de andre fluer i stalden.

Snyltehvepsene er 2-3 m.m. lange og ufarlige for dyr og mennesker
Til forskel fra de mere velkendte store hvepse (Gedehamsen), som mange kender fra terrassen i sensommeren, er snyltehvepsen et meget lille dyr. Den er sort og blot 2-3 m.m. lang. Den er fuldstændig ufarlig for dyr og mennesker og vil udelukkende gå efter at stikke hul i flue-pupper for at lægge sine æg deri.  Snyltehvepsen er velegnet til brug i stalde med dybstrøelse og ankommer i lufttætte bøtter. Man kan enten drysse indholdet ud direkte i dybstrøelsen i den stald, hvori man ønsker at bekæmpe fluer, eller man kan åbne bøtten og blot stille den i nærheden af dybstrøelsen. Snyltehvepse skal nok finde vej til flue-pupperne.

Miljøfluen® kan kontaktes ved ønske om mere information eller for at få et uforpligtende tilbud på fluebekæmpelse med nyttedyr.

Adresse:
Kildalgårdsvej 3, Dronninglund, Danmark, ,
9330 Brønderslev, Nordjylland
Telefon: 98259900

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Miljøfluen"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.