1. Grønne Sider
  2. »
  3. Internet og medier
  4. »
  5. Portal/Emne/Blog-hjemmesider
  6. »
  7. Mad og Sundhed – din guide til sund mad
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Fakta om websitet
www.madogsundhed.dk udgives og redigeres af GCI Mannov A/S, Nitivej 10, 2000 Frederiksberg, tlf. 70 26 38 38. Adm. dir er Steffen Lüders.

GCI Mannov A/S udgiver også www.sundhedsdebatten.dk, og www.miljoinfo.dk, der begge er udkommet i over 20 år og er overbliksskabende og nyhedsformidlende på henholdsvis sundhed/medicin og miljøområdet.

Redaktionen på www.madogsundhed.dk er uafhængig af kommercielle interesser, og det er vores ambition at give en fyldestgørende og forståelig beskrivelse af alle de emner, der relaterer sig til ernæring - den mad vi spiser. Vi beskæftiger os derfor også med sundhed og motion, fordi disse emner er uløseligt forbundet med vores kost.

Vi ønsker at give læseren både et overblik og et mere indgående kendskab til de emner, som tages op på sitet. Og vi ønsker at give et nuanceret billede af den etablerede viden, vel vidende at videnskab på fødevareområdet hele tiden undergår en udvikling, hvor tidligere tiders anbefalinger kan stå til falds som følge af ny forskning.

Vi har derfor både en "nyhedsdel", hvor vi refererer den løbende debat i både de dagsaktuelle medier, fagbladene og de internationale videnskabelige tidsskrifter, og vi har en redaktionel og faglig bearbejdelse af emnerne.

Adresse:
Nitivej 10, ,
2000 Frederiksberg, Hovedstaden
Telefon: 70263838
Hjemmeside:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "6nrpa8nn7sb8"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.